Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Lathund FMS Catering Linköping Måltider US. Skapa ett konto https://fms.iss.biz/liose Logga in med ID och lösen, om du inte har det så klicka på länken.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Lathund FMS Catering Linköping Måltider US. Skapa ett konto https://fms.iss.biz/liose Logga in med ID och lösen, om du inte har det så klicka på länken."— Presentationens avskrift:

1 Lathund FMS Catering Linköping Måltider US

2 Skapa ett konto https://fms.iss.biz/liose Logga in med ID och lösen, om du inte har det så klicka på länken ”Om du inte har ett användar ID - Klicka här” för att registrera dig. Lägg till webbadressen i dina favoriter!

3 Skapa ett konto Fyll i dokumentet och klicka på ”nästa”. Fetmarkerad rubrik är obligatorisk att fylla i.

4 Skapa ett konto Fyll i dokumentet samt välj den avdelning/kostnadsställe som ska kopplas till beställaren.

5 Skapa ett konto Bekräfta din beställning, välj ”skriv ut” ifall du vill spara din information.

6 Skapa ett konto Öppna din mejl för att aktivera ditt konto.

7 Lägg en beställning Gå till sidan https://fms.iss.biz/liose för att logga in med ditt nya login. Nummer till kundtjänst står längst upp på sidan efter ISS loggan. Välj om du vill lägga en ny beställning eller titta på en tidigare gjord beställning.

8 Lägg en beställning Klicka i ”Region Östergötland” Fyll i önskat leveransdatum. Tänk på deadline för beställning, se cateringpolicy. Välj önskad returtid av gods m.m.

9 Lägg en beställning Välj en kategori tex. Fika och klicka på ”sök”.

10 Lägg en beställning Sök i fritext på tex. ”bulle”

11 Lägg en beställning Välj artikel genom att fylla i önskat antal och klicka på kundvagnen.

12 Summering av beställning Bra att komma ihåg: 3 användbara flikar, tryck på ”+” för att öppna upp fliken.

13 Summering av beställning Under fliken ”generell” kan du se beställningens datum och tid. Här kan du även lägga in en stående beställning. Klicka på de gröna pilarna.

14 Summering av beställning Fyll i hur ofta du vill ha din återkommande beställning. Klicka på ”räkna” för att se hur många gånger som blir inlagda plus vilka dagar din beställning kommer att levereras.

15 Lägg en beställning Fyll i aktuell leveransadress, glöm ej portkoder eller annan viktig information som är relevant för leveransen.

16 Lägg en beställning Här kan man skriva in fritext som tex. kostavvikelser, kundens namn m.m. för de som ska fakturera vidare till slutkund. Om mottagande person är annan än den som lagt order ska det anges här.

17 Lägg en beställning Alla personliga login är kopplade till ett kostnadsställe. Om man vill boka i ett annat kostnadsställe än det man har registrerat sig på så kan man byta under ”välj annan avdelning”

18 Lägg en beställning Välj ny avdelning/kostnadsställe. Tänk på att det finns flera sidor eller filtrera din sökning.

19 Lägg en beställning Tryck på ”bekräfta” för att skicka din beställning. Ett automatiskt svar skickas till din mejl på mottagen men ej behandlad beställning.

20 Lägg en beställning Under ”mina beställningar” kan man se den aktuella beställningen samt tidigare gjorda beställningar. Beställningen ligger kvar tills man väljer att radera den själv.

21 Lägg en beställning Tryck på ”lägg till: Catering” för att komplettera din aktuella beställning.

22 Avboka en beställning För att avboka en beställning som ej nått deadline, markera beställningen, klicka på ”avboka denna bokning”

23 Avboka en beställning Bekräfta eller avbryt din avbokning.

24 Avboka en beställning För att ändra eller ta bort en artikel klicka på ”+” så visas en ny ruta Ändra antal eller ta bort hela artikeln här. Växla mellan de två flikarna ”detaljer” och ”lägg till/ta bort”

25 Avboka en beställning Markera den artikel som du önskar ta bort, tryck på det röda korset.

26 Summering av beställning För att se den färdiga önskade beställningen kan man klicka på ”+” på fliken ”total”.

27 Summering av beställning Välj ”spara till kalender” om du vill skicka en notering till din kalender.

28 Summering av beställning Välj ”logga ut” när du är klar!

29 Cateringpolicy Beställning kan göras mån-fre kl. 7.00–17.30 och vi levererar mån-fre. Vi levererar inte på helger samt röda dagar. Fika beställs senast kl. 17.00 en dag innan leveransdag. Middag, bufféer m.m. beställs senast två dagar innan leveransdag. Minsta beställning av fika är 150 kr. vid leverans. Avhämtning har ingen beloppsgräns. Minsta beställning av buffé, snittar, à la carte och mingelmat är 20 personer. Bufféer kan tidigast serveras kl. 12.00 på måndagar. Avbokning ska ske senast samma tid som är minsta möjliga beställningstid, annars utgår full debitering. Avvikande kost ska meddelas i beställningen om så förekommer. Uppgifter för kontaktperson på plats skall uppges av kunden. Om det t.ex. är kodlås m.m. så skall detta uppges så att leverantören kommer in på angiven adress. Det skall även finnas en mottagande person på plats att signera leveransen. Vi tar ut en serviceavgift på 120 kr. vid för sent inkomna beställningar som vi ändå kan leverera. Justering av lagd beställningen efter stopptiden debiteras med 120 kr. per gjord ändring. Vid avhämtning av beställning ska godset returneras senast nästkommande dag innan kl 11.00. Vid försening debiteras 250 kr per dag. Vid eventuell förlust av gods utgår en ersättning med godsets inköpsvärde samt en administrationsavgift på 500 kr. Mat som blir över skall gå i retur till köket enligt de regler och lager som finns gällande livsmedelshantering. Vissa delar av sortimentet kan komma att ändras efter säsong. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning samt att produkter kan utgå hos våra leverantörer.

30 Hemsida för Måltider Läs mer om catering på vår hemsida. Här finns även länk till beställningssystemet FMS Catering. www.linkoping.issmaltider.se

31 Hemsida för Måltider Länk till cateringportalen


Ladda ner ppt "Lathund FMS Catering Linköping Måltider US. Skapa ett konto https://fms.iss.biz/liose Logga in med ID och lösen, om du inte har det så klicka på länken."

Liknande presentationer


Google-annonser