Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hej arbetskamrat! Täytä y-tunnus valmiiksi Jag kontaktar dig i ett viktigt ärende. Vi båda arbetar i samma företag och alla vi anställda ska i gemenskap.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hej arbetskamrat! Täytä y-tunnus valmiiksi Jag kontaktar dig i ett viktigt ärende. Vi båda arbetar i samma företag och alla vi anställda ska i gemenskap."— Presentationens avskrift:

1

2 Hej arbetskamrat! Täytä y-tunnus valmiiksi Jag kontaktar dig i ett viktigt ärende. Vi båda arbetar i samma företag och alla vi anställda ska i gemenskap hålla koll på våra arbetsvillkor. Som medlemmar i PAM kan vi påverka! Jag är vald som huvudförtroendeman och representerar Servicefacket PAM. Kontakt mig gärna om du har frågor som gäller medlemskap eller din anställning. Om du ännu inte är medlem i PAM, fyll i den bifogade blanketten och skicka den direkt till PAM. Du kan även ansluta dig som medlem i adressen eller per telefon Du kan ansluta dig om du är tillsvidare- eller visstidsanställd, antigen du arbetar del- eller heltid eller om du är inhyrd. Medlemskapet lönar sig även om du studerar vid sidan om arbetet. Vår arbetsgivare drar av medlemsavgiften (1,5 av bruttolönen) och betalar den till PAM för dig. Uppgiften om betalda medlemsavgifter skickas direkt till skattemyndigheten och du får skatteavdrag automatiskt. Lätt och bekvämt! Om du redan är medlem i något annat fackförbund, uppge det på anslutningsblanketten. Hälsningar! Förtroendes namn tel x x Täytä yrityksen tiedot valmiiksi Täytä suosittelijan tiedot


Ladda ner ppt "Hej arbetskamrat! Täytä y-tunnus valmiiksi Jag kontaktar dig i ett viktigt ärende. Vi båda arbetar i samma företag och alla vi anställda ska i gemenskap."

Liknande presentationer


Google-annonser