Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

En introduktion till ST Fackförbundet för oss som valt att arbeta på statens och medborgarnas uppdrag.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "En introduktion till ST Fackförbundet för oss som valt att arbeta på statens och medborgarnas uppdrag."— Presentationens avskrift:

1 En introduktion till ST Fackförbundet för oss som valt att arbeta på statens och medborgarnas uppdrag

2 Vi välkomnar alla  En arbetsplats – en fackförening  Vi tror på idén om att alla anställda tjänar på att gå samman istället för att dela upp sig i små yrkesförbund.  Du är välkommen att bli medlem oberoende av vilken utbildning, befattning och arbetsuppgifter du har.  STs medlemmar representerar en mängd olika yrken och bakgrunder.  ST är partipolitiskt obundet.

3 Vi finns där du finns  Nära till facket – STs 10 000 förtroendevalda finns på 5 000 arbetsplatser runtom i landet.  Arbetsplatsen är den viktigaste fackliga arenan.  STs 90 000 medlemmar jobbar på myndigheter, i affärsverk, på högskolor och universitet, i statligt ägda bolag och i statligt finansierade stiftelser. ST har också medlemmar i privata företag.

4 Vi arbetar för att du ska få det bättre på jobbet  Vi har lång erfarenhet och expertkunskap om de frågor som är viktiga för dig som anställd och för verksamheten.  Som medlem får du information, förhandlingshjälp och råd och stöd från STs förtroendevalda på arbetsplatsen och från ombudsmän och jurister på förbundskansliet.  Vi driver frågor som är viktiga just på din arbetsplats.

5 Vi driver viktiga frågor  Lön och andra anställningsvillkor  Utveckling och inflytande  Jämställdhet och mångfald  Arbetsmiljö  Ledarskap  Trygghet

6 Vi ger dig bra medlemsförmåner  Servicetjänsten ST Direkt  Ring eller mejla vardagar 8-20 om allt som gäller jobbet, facket och medlemskapet.  Medlemsutbildningar.  Tidningen ST Press.  st.org med särskilda medlemssidor.  Förmånliga försäkringar och lån.  Medlemsrabatter.

7 Testa oss!  Du betalar bara 50 kronor i månaden i förbundsavgift plus avgift till a-kassan under dina sex första månader som medlem.  Prata med STs förtroendevalda på arbetsplatsen eller bli medlem på st.org.

8 Frågor som vi driver på arbetsplatsen XXXXxXXXXx

9 Så här kontaktar du ST på arbetsplatsen XXXXXXXXXX


Ladda ner ppt "En introduktion till ST Fackförbundet för oss som valt att arbeta på statens och medborgarnas uppdrag."

Liknande presentationer


Google-annonser