Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Södertälje är en plats som inte liknar någon annan plats i Sverige. Långt från det traditionella midsommarfirandet i Dalarna. Långt från den avsomnande.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Södertälje är en plats som inte liknar någon annan plats i Sverige. Långt från det traditionella midsommarfirandet i Dalarna. Långt från den avsomnande."— Presentationens avskrift:

1

2 Södertälje är en plats som inte liknar någon annan plats i Sverige. Långt från det traditionella midsommarfirandet i Dalarna. Långt från den avsomnande bruksorten. Långt från det medelstora och förväntade. Södertälje är en färgstark plats uppbyggd av människor med olika bakgrund, något som tagit oss ut i världen och världen till oss. Vi är en modern industristad som lockar smarta människor från både när och fjärran. Här finns stora exportbolag och entreprenörer med kontakter över hela världen. Här finns Sveriges främsta science centre, Tom Tits, som odlar ungas nyfikenhet och innovationslust. Vi är en plats som vågar visa att vi inte är perfekta, att vi är medvetna om våra utmaningar och inte räds för att ta tag i dem. Det gör oss mer mänskliga, modiga och levande än många andra platser. Vi är urbana, innovativa och internationella. Södertälje är en plats där världarna möts.

3 “Är vi många som jobbar med samma ledstjärna blir vi tydliga och skapar förutsättningar för framtida framgångar”

4 Position Profilbärare Personlighet 3 21

5 Positionen är:  Den röda tråden  Vår gemensamma ledstjärna  Ett huvudbudskap mer än en slogan Position 1

6 1 Stad & landsbygd Kunskap från hela världen Vetenskap & lekfullhet Parkourpark & hagmark Gårdscaféer & citypuls

7 INDUSTRI I FRAMKANT Exempel: Scania & Astra Zeneca Matindustrin Strategiskt läge MÅNGKULTUR Exempel: International Football Cup, Antroposoferna, Människor från hela världen INNOVATION Exempel: Matinnovation Social innovation Tom Tits Profilbärare 2

8 FÄRG - STARK Personlighet 3 NYFIKEN URBAN ANSVARS - TAGANDE

9 Position Profilbärare Personlighet 3 21 Där världarna möts Industri i framkant Innovation Mångkultur Färgstark Nyfiken Urban Ansvarstagande

10  En grund för det fortsatta arbetet  Hålla en öppen dialog  Arbeta tillsammans

11 varumarketsodertalje.se


Ladda ner ppt "Södertälje är en plats som inte liknar någon annan plats i Sverige. Långt från det traditionella midsommarfirandet i Dalarna. Långt från den avsomnande."

Liknande presentationer


Google-annonser