Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

TEATER FÖR SERIE, FILM OCH SPELFIGURER!. COSPLA Y Cosplay är en tävling som går ut på att man ska göra en kostym av en serie, film eller spelfigur. Sedan.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "TEATER FÖR SERIE, FILM OCH SPELFIGURER!. COSPLA Y Cosplay är en tävling som går ut på att man ska göra en kostym av en serie, film eller spelfigur. Sedan."— Presentationens avskrift:

1 TEATER FÖR SERIE, FILM OCH SPELFIGURER!

2 COSPLA Y Cosplay är en tävling som går ut på att man ska göra en kostym av en serie, film eller spelfigur. Sedan tar man en del av filmen, serien eller spelet som figuren är med i och spela upp den som en teater. Den som gör detta bäst vinner.

3  Namnet cosplay uppfanns av en japansk reporter vid namn Nov Takahashi under ett maskerad och science fiction konvent ”84 worldcon” i Los Angeles.  Cosplay är en förkortning av costyum play.  Konvent är ett evenemang dit många kommer för att hålla på med ett slags tema t.ex. science fiction och för att träffa andra som gillar samma saker.

4 TJEJER KAN SPELA KILLAR OCH KILLAR KAN SPELA TJEJER!

5 Sammanfattning!  Tjejer kan spela killfigurer och killar kan spela tjejfigurer.  Genom att sy en dräkt efter en figur och göra en kort mini teater poängsätts man efter hur bra det är gjort.  Cosplay är en förkortning av costyum play.  Det är en tävling.  Konvent=ett evenemang dit man kommer för att träffa andra som gillar samma saker.

6 LÄNKAR HTTPS://WWW.YOUTUBE.COM/WATCH?V=YHELCJPO_PO HTTPS://WWW.YOUTUBE.COM/WATCH?V=FL0TEIGBDKY AV:TILDA


Ladda ner ppt "TEATER FÖR SERIE, FILM OCH SPELFIGURER!. COSPLA Y Cosplay är en tävling som går ut på att man ska göra en kostym av en serie, film eller spelfigur. Sedan."

Liknande presentationer


Google-annonser