Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Var går gränsen? När går en idé över till verklighet? När blir drömmarna vardag? När blir jobbet så roligt att det inte längre känns som jobb,

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Var går gränsen? När går en idé över till verklighet? När blir drömmarna vardag? När blir jobbet så roligt att det inte längre känns som jobb,"— Presentationens avskrift:

1

2

3

4

5

6 Var går gränsen? När går en idé över till verklighet? När blir drömmarna vardag? När blir jobbet så roligt att det inte längre känns som jobb, eller visionerna så stora att de plötsligt går att leva på? Vi vet inte exakt. Men vi vet att det är precis där vi vill vara. I gränslandet mellan fantastisk tanke och fullskaligt projekt, mellan brinnande ambition och färdig produkt. Där vill vi göra det enkelt för dig att fortsätta framåt. Genom att ta hand om allt runtomkring så kan vi hjälpa dig att ta nästa kliv. Och nästa.

7 Vad är The House? Ett väldigt SNYGGT kontor! Storföretagens fördelar med småföretagarens frihet Du hyr på kort eller lång tid, öppen plats, fast plats, zon eller konferensrum

8 Vem kommer älska The House? Vi strävar efter en dynamisk branschmix Du driver ett företag, ensam eller med upp till sex medarbetare. Du har varit igång minst ett år För att trivas och frodas här ska du gilla att bidra med din kunskap, du är ingen ensamvarg utan tror på möten och relationer som ger energi

9 Bild primo

10

11

12

13 The House

14 Så hyr du i the house Typ av plats Pris/månadIngår Fast plats5.500krEget skrivbord, kontorsstol, låsbar hurts, 100 utskrifter, scanner, 4 timmar konferensrum, fiber 100 Mbit, ekologisk frukt och kaffe, städning, tillträde till inspirationsföreläsningar. Öppen plats3.800 krTillgång till skrivbord och kontorsstol, låsbart skåp, 50 utskrifter, scanner, 2 timmar konferensrum, fiber 100 Mbit, ekologisk frukt och kaffe, städning, tillträde till inspirationsföreläsningar ZonEnligt offertLåsbart rum, 500 utskrifter, scanner, 8 timmar konferensrum, ekologisk frukt och kaffe, städning. tillträde till inspirationsföreläsningar.

15 Hur känns upplägget?

16 Hur ska vi marknadsföra The House? -Lokala exponeringsytor -The House frukostar och AW -Inspirerande föreläsare -Sociala medier … Eller vad tycker du? Hur når vi dig?


Ladda ner ppt "Var går gränsen? När går en idé över till verklighet? När blir drömmarna vardag? När blir jobbet så roligt att det inte längre känns som jobb,"

Liknande presentationer


Google-annonser