Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkommen till Sundsvall City IBC Träningstider P/F07 Tisdagar kl.17.00 – 18.00 i Hedbergskas gymnastikhall Medlems- och träningsavgift säsongen 2013/2014.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkommen till Sundsvall City IBC Träningstider P/F07 Tisdagar kl.17.00 – 18.00 i Hedbergskas gymnastikhall Medlems- och träningsavgift säsongen 2013/2014."— Presentationens avskrift:

1 Välkommen till Sundsvall City IBC Träningstider P/F07 Tisdagar kl.17.00 – 18.00 i Hedbergskas gymnastikhall Medlems- och träningsavgift säsongen 2013/2014 450 kr (200 kr + 250 kr) att betala till BG: 353 - 3775 Vid inbetalning, ange personnummer och namn Försäkring Licensiering av spelaren sker så snart medlems -och träningsavgiften är betald. I och med licensieringen blir också spelaren försäkrad. Ledare i laget För att hjälpa till att få igång lag hjälper spelare från A-laget till att träna nystartade lag. Efter ett antal veckor hoppas vi att några av er föräldrar kan kliva in som ledare så att laget kan fortsätta spela i Sundsvall City. Vill ni som föräldrar gå innebandyutbildningar står föreningen för dessa. De brukar vara mycket uppskattade och givande. Hoppas att ni kommer att trivas i vår förening! Adress till kansliet: Paviljongvägen 17, 852 40 Sundsvall Hemsida: www.laget.se/sundsvallcitywww.laget.se/sundsvallcity Org.nr: 889201-9210 Föreningsnr: 22168-58 BG: 353 – 3775

2 Information I Sundsvall City informerar vi via www.laget.se/sundsvallcity. På laget.se har varje lag sin egen lagsida samt att det finns en föreningsgemensam klubbsida.www.laget.se/sundsvallcity På klubbsidan hittar ni bl.a.: Kontaktuppgifter till föreningen och styrelse Vår föreningspolicy och våra stadgar Instruktioner av olika slag På lagsidan hittar ni bl.a.: Kalendern, där alla era träningar och matcher visas Kontaktuppgifter till lagets ledare Nyheter för det egna laget Spelarna i truppen Saknar ni information, säg gärna till. Sidorna behöver kontinuerlig påfyllnad och förbättring. Ekonomi I Sundsvall City vill vi att alla lag ekonomiskt bär sig själva vilket betyder att vi noggrant följer upp vår Junior- och Seniorverksamhet så att den inte ska belasta barn- och ungdomsverksamheten. Föreningsrullen På föreningsnivå undviker vi i allra möjligaste mån lotterier och liknande försäljningsaktiviteter. Dock gäller för alla lag i seriespel att de ska köpa (alternativt sälja ett abonnemang) toalett- och hushållspapper genom föreningen. Om Sundsvall City Sundsvall City har funnits sedan 2004 och har hittills varit en pojk- och herrförening. From 2013 öppnar vi upp även för flickor i Sundsvall City. I vår barn- och ungdomsverksamhet är bredd ett ledord som ska genomsyra alla våra handlingar och beslut. För vår seniorverksamhet elitsatsar vi på förbundsnivå, med ambitionen att så många spelare som möjligt fostrats i Sundsvall City. Vår förening består idag av nio lag: A-laget (Div 2 och 3), Juniorlaget (HJ18 och Div 3), P01 Nord, P01 Syd, P02, P03, P05, P06 och P/F07. Samarbete Föreningen består av sina medlemmar (spelare och föräldrar) och föreningen är det vi tillsammans gör den till. Sundsvall City strävar efter ett bra samarbete med alla föräldrar som har barn och ungdomar i vår verksamhet. Har du frågor, idéer eller synpunkter får du gärna höra av dig till någon i föreningen. Skulle du vilja arbeta i någon av våra kommittéer är du varmt välkommen. Vår förening behöver all hjälp vi kan få och vill du vara med och hjälpa till krävs inga förkunskaper om innebandy. Vi hjälps åt att lära upp varandra i det som behövs. All hjälp är välkommen och belöningen är fantastisk: Glada, välmående, aktiva barn, ungdomar och vuxna!


Ladda ner ppt "Välkommen till Sundsvall City IBC Träningstider P/F07 Tisdagar kl.17.00 – 18.00 i Hedbergskas gymnastikhall Medlems- och träningsavgift säsongen 2013/2014."

Liknande presentationer


Google-annonser