Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

En tidning om Bäckaslövskolan Julia, Fanny, Alice, Sofia.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "En tidning om Bäckaslövskolan Julia, Fanny, Alice, Sofia."— Presentationens avskrift:

1 En tidning om Bäckaslövskolan Julia, Fanny, Alice, Sofia

2 Nyheter: Här så finns dom senaste nyheterna från Bäckaslövskolan. Har du en nyhet som du vill ska komma med här? Skicka då ett mail till skolans.tidning@hotmail.com. Inger slutar Inger har varit chef för mat och städpersonalen i många år. Men till detta läsåret så har hon blivit pensionerad. Och därför så slutar hon nu som chef. Men veckan när 6:orna var i England så vikarierade hon här för den som skulle ”ersätta” henne för hon var sjuk. 6:orna var i England, resten var hemma Redan andra veckan efter sommarlovet så reste 6:orna till England som dom alltid gör varje år. Fast det är ju inte samma 6:or som reser hela tiden... Och när dom var i England så hade alla andra 4-5:or ”Elevens valdagar” medan F-3:orna jobbade som vanligt. När vi hade elevens valdagar så fick vi välja 4 stycken saker som vi ville göra en hel dag. Så en dag kunde man ha träslöjd, en annan dag hade man kanske experiment och så vidare. Men 6:orna var ju borta mer än 4 dagar. Och på dom två andra dagarna så vet ni ju att vi hade en vandringsdag och en dag med Bäckaslövs-OS

3 Lite bilder från ”Elevens val” TräslöjdenSyslöjden Matte/No Svenska/So Idrotten

4 Nyheter: Här så finns dom senaste nyheterna från Bäckaslövskolan. Har du en nyhet som du vill ska komma med här? Skicka då ett mail till skolans.tidning@hotmail.com. Ädelstenen har vattenfest Den 7 September så hade Ädelstenen planerat att ha en vattenfest. Men på grund av det dåliga vädret så blev det inställt och det blev istället en utedag som avslutades här i skolan med att alla åt kakan ”kärleksmums”.

5 Nyheter: Här så finns dom senaste nyheterna från Bäckaslövskolan. Har du en nyhet som du vill ska komma med här? Skicka då ett mail till skolans.tidning@hotmail.com. Skolan har en ny biblotikarie Från och med detta läsåret så har vi bytt biblotikarie från Monica till en som heter Karin. Karin kommer att vara här hela veckan utan på fredagar, medan Monica bara var här torsdag och fredag. Vi hoppas på många nya böcker och ett snabbare inlämningssystem.

6 Teckningar av Fanny och Alice i 1-3 a

7 Allmän information Datorerna vid slöjden Utanför slöjdrummen så finns det en liten korridor med tre datorer. Du får endast använda dom två datorerna som finns längst till höger. Alltså inte den som är närmast träslöjden. Den som är närmast träslöjden är endast till för att redigera film på. Efterlyst! Tilde i F-3 B efterlyser sin röda tröja. Tröjan är som sagt röd med märket PUMA och storleken är ca 120. Om du hittar denna tröja så vore Tilde glad om du kommer till F-3 B och lämnar in den. Skolan har fått en katt! Ja skolan har faktiskt fått en egen katt. Katten är blå och är gjord av något ”okänt” material. Var den ska placeras ännu är oklart, men troligen så blir det i matsalen. Denna katt fick vi från Tyskland för att Tyskland, Sverige och några länder till är med i ett samarbetsprojekt inom EU. Vems? Anna i F-3 a har hittat ett hårspänne som hon inte vet vem det tillhör. Om du har tappat ett som likar det som finns på bilden så gå till Anna på F-3 a.

8 Tävling! Skolans tidning är ju inte ett så jättebra namn på en skoltidning. Och det är ju ni läsare som ska gilla tidningen så därför så vill jag gärna att ni skickar in namnförslag. Lämna förslaget till Martin Pola i 4-6 a eller skicka det på mail till skolans.tidning@hotmail.com. När jag fått in några förslag så sätter jag in dom i nästa nummer av skolans tidning så kan ni lägga en liten lapp där du skriver namn och klass och dessutom vilket namn du röstar på! Man får max rösta en gång och vinnaren får ett pris! Kontaktinformation Vill du komma i kontakt med skolans tidning? Skicka då ett mail till skolans.tidning@hotmail.com. Eller så kan du ge ett brev till Martin Pola i 4-6 a så kan du vara säker på att det kommer med i nästa nummer!


Ladda ner ppt "En tidning om Bäckaslövskolan Julia, Fanny, Alice, Sofia."

Liknande presentationer


Google-annonser