Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkommen! En öppen, varm och välkomnande kyrka. Tilltal: Gå in i staden = Förändring A) Bönens kultur (gör vi detta först i hela församlingen så kan.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkommen! En öppen, varm och välkomnande kyrka. Tilltal: Gå in i staden = Förändring A) Bönens kultur (gör vi detta först i hela församlingen så kan."— Presentationens avskrift:

1 Välkommen! En öppen, varm och välkomnande kyrka

2 Tilltal: Gå in i staden = Förändring A) Bönens kultur (gör vi detta först i hela församlingen så kan vi ta nästa steg) B) Välkomnandets kultur (då har vi mer av hjärtat rätt och öppnar upp oss i kyrkan och i hemmen och på arbetet) C) Vittnandets kultur (bön, Anden och kärleken gör att vi vill vittna och dela livet, bjuda med till möten etc.

3 Nystart HT 2016 -Svedjeholmskyrkan Mål: Att gå från projektorienterad kyrka till familj och relationer. Ledord i förändringsarbetet: - FÖRYNGRA - FÖRNYA - FÖRENA Mål: Att gå från projektorienterad kyrka till familj och relationer. Ledord i förändringsarbetet: - FÖRYNGRA - FÖRNYA - FÖRENA

4 Nystart HT 2016 -Svedjeholmskyrkan

5 Nystart HT 2016 – Bygga TEAM Därefter utsåg Herren sjuttio andra och sände dem framför sig två och två till varje stad och plats dit han själv skulle komma. Luk 10:1

6 Paulus jobbade i team När han sedan skulle avsegla mot Syrien hade judarna planerat ett attentat mot honom, och han bestämde sig då för att resa tillbaka genom Makedonien. Med honom följde Sopater, Pyrrhus son, från Berea, Aristarchus och Secundus från Tessalonike, vidare Gaius från Derbe och Timoteus samt Tychikus och Trofimus från Asien. Dessa reste i förväg och väntade på oss i Troas, Apg. 20:3-5

7 Produktions TEAM

8 Service Team Välkommen till min kyrka!

9 Omsorgs TEAM

10 Börja med några TEAM Bygga vidare med olika team. Vi vill bygga teamen utifrån: 1. Det som brinner i ditt/era hjärtan. 2. De behov som finns att möta. Fler exempel på områden där vi kan skapa team.

11 TEAM Vi bryr oss!

12 Team REACH OUT

13 TEAM Kompis – Barnkyrkan.

14 Unga Vuxna - för dig mellan 19 o. 35 år För dig mellan 19 och 35 år inbjuder vi till "Unga Vuxna" - en plats för dig att växa vidare i din tro. Vi ger utrymme för gemenskap och uppbyggelse.

15 Hemgrupper Här träffas vi i en mindre grupp oftast i hemmen för gemenskap, bön och betjäning. Detta är ett viktigt komplement till den stora gudstjänsten. Varje dag träffades de i templet och hemma i husen och höll måltid med varandra i jublande innerlig glädje. Apg. 2:46


Ladda ner ppt "Välkommen! En öppen, varm och välkomnande kyrka. Tilltal: Gå in i staden = Förändring A) Bönens kultur (gör vi detta först i hela församlingen så kan."

Liknande presentationer


Google-annonser