Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det enda som kan stoppa att våra atomer får behålla alla sina elektroner ifred är antioxidanter som skyddar mot dessa angrepp. . Obearbetad kakao har.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det enda som kan stoppa att våra atomer får behålla alla sina elektroner ifred är antioxidanter som skyddar mot dessa angrepp. . Obearbetad kakao har."— Presentationens avskrift:

1 Det enda som kan stoppa att våra atomer får behålla alla sina elektroner ifred är antioxidanter som skyddar mot dessa angrepp. . Obearbetad kakao har ett oracvärde på enheter per 100 gram, jämfört med blåbär som har ett oracvärde på spenat ligger på Vilken fantastisk skillnad! Människan BEHÖVER Minst 3,000 enheter per dag MEN HELST 10,000 enheter DET BLIR MYCKET frukt och grönt MEN BARA 3 CHOKLADBITAR!! NÄR KAKAOBÖNAN bearbetas .... Som sker med all annan choklad minskar orac värdet till hälften. Företaget Mxi corp har lyckats kallpressa kakaobönan med en speciell patenterad teknik som de är ensamma om. Dessutom har man tillsatt frystorkade acaibär och blåbär som ju också har värdefulla näringsämnen och hög orachalt. EN 6 gram ruta Xocai choklad ger 3,582 enheter ORAC. Detsamma som 4,5 skålar spenat!! Xocai har Patenterad ensamrätt på denna hälsochoklad. Xocai innehåller inte det som normalt ingår i all annan choklad: raffinerat socker, dåliga fetter, vaxer, spackel och konserveringsmedel. DESSUTOM ÄR DEN JÄTTEGOD!!!.


Ladda ner ppt "Det enda som kan stoppa att våra atomer får behålla alla sina elektroner ifred är antioxidanter som skyddar mot dessa angrepp. . Obearbetad kakao har."

Liknande presentationer


Google-annonser