Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

ATT LÄSA PÅ MIUN: VI HAR MÖJLIGHETERNA - UPPTÄCK DINA!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "ATT LÄSA PÅ MIUN: VI HAR MÖJLIGHETERNA - UPPTÄCK DINA!"— Presentationens avskrift:

1

2

3

4 ATT LÄSA PÅ MIUN: VI HAR MÖJLIGHETERNA - UPPTÄCK DINA!

5

6 IT-DISTANS, DISTANS ELLER PÅ CAMPUS − DU VÄLJER IT-distans, distans eller campus. Det finns tre olika varianter på hur man kan studera. Beroende på om utbildningen är förlagd till campus eller ges på distans påverkas utbildningens upplägg, inriktning, studietakt och om du förväntas närvara på campus. Vi har idag ett av landets största utbud av distans – och nätverksbaserade utbildningar. Här kan du själv påverka din inriktning, upplägg och studietakt. En del distansutbildningar är på helfart och kräver lika mycket tid som andra heltidsstudier medan vissa kurser och program går i lägre studietakt.

7 UNIKA UTBILDNINGAR PÅ MITTUNIVERSITETET SOM DU BARA HITTAR HOS OSS Kriminologprogrammet Riktar sig till dig som vill arbeta med praktiskt tillämpat kriminologiskt arbete som utvärderingsarbete, analyser och riskbedömningar för våld. Sportteknologi En framtid inom utformning, utveckling och utvärdering av sportutrustning och hjälpmedel inom sport och outdoor – låter det intressant? Då är det här programmet för dig. Risk- och kristhanteringsprogrammet Risk- och säkerhetsfrågor är viktiga i många verksamheter. Du får kunskaper i risk- och kristhantering och utvecklar färdigheter för hantering av kristsituationer. Bildjournalistik I bildjournalistens roll ingår så mycket mer än bara fotografera. Bildjournalisten ska också kunna skriva, filma och redigera en tidning eller ett inslag för TV. Grafisk design och kommunikation Kombinerar grafisk design med inriktning förpackningsdesign och medie- och kommunikationsvetenskap. Turismprogrammet En utbildning för dig som söker ett spännande arbete inom det internationellt expansiva området turism. Miljöutbildningar; Ekoteknik, Ekoingenjör och Ekoentreprenör ”Grönt företagande” och miljöteknikutveckling är viktiga framtidsbranscher som programmet förbereder dig inför. Programmet för hälsa och rehabilitering i arbetslivet Programmet är nytt för i år, och utbildningen är mångvetenskaplig. Under utbildningen lär du dig mobilisera och frigöra resurser hos individer, organisationer och samhällen.

8 UNIKA UTBILDNINGAR PÅ MITTUNIVERSITETET SOM DU BARA HITTAR HOS OSS Idrottsvetenskapligt program Du studerar fysisk träning med fokus på idrott och prestation samt förebyggande och behandlande insatser gentemot den breda allmänheten. Utbildningen är knuten till den senaste forskningen inom ämnet. Mobila applikationer och nätverkstjänster för Android Det här är ett av de hetaste områdena just nu. Efter bara två år kan du arbeta som utvecklare av applikationer för smarta mobiltelefoner.

9 VI HJÄLPER DIG ATT ÖKA DIN KONKURRENSKRAFT Tankar om utbildning och arbete följs ofta åt. Förutom de klassiska yrkesutbildningarna som sjuksköterska, socionom och lärare har vi ett brett utbud av kortare tvååriga yrkesinriktade utbildningar. Idag erbjuder vi 13 kortare yrkesutbildningar med stark arbetslivsanknytning. De leder till en yrkestitel inom ett speciellt område och passar dig som förmodligen också redan nu vet en hel del om vad du vill arbeta med i framtiden. Våra korta yrkesinriktade program: Byggplanering, 120 hp Programvaruteknik, 120 hp Internetbaserad data-/elektronisk högskoleutbildning, 120 hp Möbel- och byggnadshantverk, 120 hp Grafisk produktionsledare med inriktning digitalt tryck, 120 hp Programmet för psykisk ohälsa – särskild komplicerad problematik, 120 hp Nätverksdrift, 120 hp Avancerad processoperatör/- tekniker, 120 hp Webbutveckling, 120 hp Mobila applikationer & nätverkstjänster för Android, 120 hp Outdoor and Adventure Management, 120 hp Musik- och ljuddesign, 120 hp LÄS EN YRKESUTBILDNING HOS OSS

10

11 KONKURRENSKRAFTIG UTBILDNING MED Praktik och fadderföretag/referensföretag Kontaktskapande aktiviteter Karriäraktiviteter Examensarbete och uppsatser Jobb under studietiden Starta företag under studietiden STARK KOPPLING TILL ARBETSLIVET

12

13 BOSTADSGARANTI

14

15


Ladda ner ppt "ATT LÄSA PÅ MIUN: VI HAR MÖJLIGHETERNA - UPPTÄCK DINA!"

Liknande presentationer


Google-annonser