Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Mikael Risén.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Mikael Risén."— Presentationens avskrift:

1 Mikael Risén

2 Ljus för människor och företag
Aaxsus AB arbetar med utveckling och försäljning av LED-produkter. Företaget är en importör och utvecklare av  LED-ljuskällor och dess drivelektronik, men egentligen handlar verksamheten om något självklart –nämligen ljus. För LED, Light Emitting Diode, eller lysdiod på svenska, är just ljus, mycket ljus och kvalitetsljus för ett nordiskt klimat. När aaxsus AB startade 2008, var det med ett uttalat mål, att påskynda det teknikskifte som pågår. Målsättningen är dessutom att förändra och förbättra tillgången på energismarta och moderna ljuskällor för konsumenter och företag i Norden. .se Tele:

3 Produkter och produktfakta
- PLATTA Undertaksplatta LED - SAN Plafond FIX Lysrörsarmatur LED KILO Pendelarmatur PIL Spotlight TELLA Downlights TELLA 2.0 Downlights TELLA KITCHENLIGHT & DRIVER SESSA LED-STRIP & DRIVER Hoppa Arbetsbelysning TYR Gatlampa BREDA Strålkastare BURR Strålkastare (slagtålig) STAV LED Lysrör Vida Spotlampa, kron/klot, Normal, Par Spotlight .se Tele:

4 Varför välja aaxsus AB som leverantör?
aaxsus AB drivs av entreprenörer med tydliga mål. Har egen teknikavdelning som både uppfinner och utvecklar själva drivelektronik. Detta för att säkerställa kvalitén och garantin, samt att aaxsus AB alltid är i framkant när det gäller utveckling av teknik och produkter. aaxsus AB kvalitetssäkring av produkter, exempel på detta är att alla produkter för hemkonsumenter, har dioder från samma batch, det för att säkerställa att ljusfärger och färgåtergivning inte ändras från produkt till produkt, oavsett inköpstillfälle. aaxsus AB har hög kvalité, både vad gäller livslängd, ljuskvalite och användarvänlighet. Aaxsus AB samarbetar med LLI (Lund Lighting Initiative), forskning kring ljusets påverkan av människan. .se Tele:

5 Nyckel värden! aaxsus AB förstår och tänker rätt ljus på rätt plats
aaxsus AB har egen teknikutveckling som bl.a utvecklar drivteknik aaxsus AB har 5 års garanti på samtliga produkter aaxsus AB hög kvalitetssäkring av produkter .se Tele:

6 .se Tele:

7

8

9 Bolagsuppgifter aaxsus AB
Bolagets besöks- och leveransadress: Skarpskyttevägen 3, Lund, Sweden Bolagets säte: Lund Verkställande direktör: Alexander Weiland Revisor: Hollerup & partners Bankuppgifter: Swedbank, Bg: Organisationsnummer: Momsreg.nr/VAT-nr: SE .se Tele:

10 Ägare & Styrelse Jan Sjöwall, grundare av CD-ON, Tv-shop, Metro. Vice VD MTG. Har flera tunga styrelseuppdrag, bland annat i Mobill som i likhet med aaxsus är ett framstående teknikbolag. Jan är en entreprenörsjäl med flera miljardbolag bakom sig. Jan är expert på BTC bolag. Tommy Larsson, Ägare och VD för Rörläggarna, Södra Sveriges största VVS installationsfirma med en omsättning på 250 Mkr. Tommy är MFF:s största bidragsgivare Lars Ekberg CLA invest, familjeägt investmentbolag, som tidigt satsade på Zonnic munspray, äger idag aktier i ett flertal entreprenörsbolag. Jan Ekberg (Styrelseordförande Pharmacia), Lars Ekberg (Nordenchef för KAZ, tidigare marknadschef för GE lighting Europa) Johan Naumann. Ägare av Triterra förvaltnings AB. Litet familjebolag med inriktning på byggnationer av stenvillor. Bygger även om butiksmiljöer till kedjor som ex: SOVA. Alexander Weiland. Grundare av aaxsus AB, Entreprenör och visionär med inriktning på teknik. Förälder till flertalet av aaxsus produkter. Mikael Lundberg, Asonia Invest, Investmentbolag med fokus på infrastruktur och entreprenad. Ägare av bland annat AKEAB som är södra Sveriges mest växande entreprenadbolag som idag omsätter 240Mkr.


Ladda ner ppt "Mikael Risén."

Liknande presentationer


Google-annonser