Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

MÅLGRUPP: ALLMÄNHETEN Byggfokus 2014. Vad är Byggfokus? Byggfokus är en treårs kampanj som ska stärka branschens anseende både inåt och utåt, i år är.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "MÅLGRUPP: ALLMÄNHETEN Byggfokus 2014. Vad är Byggfokus? Byggfokus är en treårs kampanj som ska stärka branschens anseende både inåt och utåt, i år är."— Presentationens avskrift:

1 MÅLGRUPP: ALLMÄNHETEN Byggfokus 2014

2

3 Vad är Byggfokus? Byggfokus är en treårs kampanj som ska stärka branschens anseende både inåt och utåt, i år är det avslutningsåret. Vi vill lyfta fram allt det fina arbete som våra medlemsföretag gör och förmedla det till vår omvärld, samtidigt som vi vill visa att vi jobbar med förändringar kring sådant som skadar vår bransch och anseende. I år fokuserar vi på att nå ut till allmänheten/bostadsföreningar som köper byggtjänster.

4 Vill du se dig själv på TV i fuskbyggarna? Inte? Kom då till Emporia 4 oktober Byggfokus 2014 riktar sig in på att informera och hjälpa privatpersoner att köpa rätt byggtjänster och framförallt informera om hur viktigt det är att köpa vita byggtjänster. Vi kommer att stå på Emporia den 4 oktober tillsammans med våra byggföretag vars konsumenter är privatpersoner. Skatteverkets informatörer kommer också att vara på plats för att svara på eventuella ROT- och andra skattefrågor som allmänheten kan tänkas ha.

5 Checklista för konsumenter och byggföretag

6 Bilder från Byggfokus 2012

7 Bilder från Byggfokus 2013


Ladda ner ppt "MÅLGRUPP: ALLMÄNHETEN Byggfokus 2014. Vad är Byggfokus? Byggfokus är en treårs kampanj som ska stärka branschens anseende både inåt och utåt, i år är."

Liknande presentationer


Google-annonser