Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkommen !.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkommen !."— Presentationens avskrift:

1 Välkommen !

2 Abrahams välsignelse är din!
I allt detta fokuserar vi på Guds nåd, litar på Honom och ger Honom all ära. . Gud vill välsigna dig ekonomiskt mentalt socialt och andligt genom ditt företag

3 Visionen – Focus Business School
FOCUS Business School har för avsikt att: uppmuntra dig till att föra en livsstil i affärslivet som för med sig Guds välsignelse lära dig ett nytt sätt att tänka som gör att du kan åstadkomma ett ekonomiskt genombrott ge dig verktyg och metoder om hur man kan starta, utveckla och långsiktigt driva ett företag.

4 Ha en livsstil som för med sig Guds välsignelse
Bibeln säger – Mos. 28: 1-13 Låt Bibeln vara din karta, din färdplan för företaget All slags syndig, ohederlig, egoistisk, korrumperad eller lat affärspraxis skapar fattigdom på lång sikt. Vår ambition är att inspirera ditt sätt att leva på så att det behagar Gud och får Hans välbehag över ditt liv och ditt företag. Bibeln är den mest framträdande och kraftfulla management- och business litteraturen

5 Du behöver tänka på ett nytt sätt
Bibeln säger – Rom 12:2 (SFB) Förändring börjar alltid med en ny tanke, en ny idé Vad du tänker på, kommer att avgöra hur ditt liv blir Ditt innersta kommer att vara som en magnet När du tänker nederlag, kommer du att få nederlag. När du tror och tänker att du ska lyckas, kommer du att lyckas.

6 För att lyckas måste du ändra ditt sätt att tänka
Som Paulus säger – vårt liv blir helt förvandlat, när vi får ett fräscht och bibliskt tänkande. FOCUS Business School vill vara den ”puppa” där ditt sinne blir förvandlat, så att du kan göra framgångsrika affärer. Gå från fattigdom till rikedom ! Pengar sitter i ditt huvud (hur du tänker). ! När du börjar tänka på ett nytt sätt kommer du också börja agera på ett nytt sätt.

7 Du får de verktyg du behöver för att starta, utveckla och långsiktigt driva ett företag
Hur man planerar för sin affärsverksamhet Hur man gör de mest grundläggande beräkningarna av lönsamhet och hur man smidigt och praktiskt driver en verksamhet Hur man använder olika tekniker för att sälja och marknadsföra Vikten av flit och uthålligt arbete Vi vill lägga grunden för ett framgångsrikt företagande.

8 Hemuppgifter – din chans att praktisera förändring
Det är inte mängden kunskap du har ,men mängden kunskap du praktiserar, som kommer att förvandla ditt liv. Du kan med hjälp av hemläxorna smälta innehållet i lektionerna och förstå hur du tillämpar undervisningen i din faktiska affärssituation och miljö. We want to establish basics in successful business performance.

9 5. Läroplan för terminen

10 5. Läroplanen för terminen

11 Tidsplan, regler och föreskrifter
Ledighet Vi kommer inte ha några lektioner följande lördagar: 2 mars (sportlov) och 6 april (påsklov) Affärsskolan är varje lördag mellan Se till att du kommer i tid, minst 10 minuter innan lektionen börjar. För att få diplom måste du ha deltagit minst 85% av kursen.

12 Elevens aktiva deltagande
Du kommer att få ett elevblad till de flesta lektionerna för att underlätta din inlärning. Elevbladet laddar du ned via vår hemsida: Efter en del lektioner förväntas du göra hemläxor och skicka in dem till Anteckna gärna under lektionen.

13 Presentation av lärarna

14 Företagande initierades av Skaparen
Bibeln säger i 1 Mos. 2:8-15 Att göra affärer är ett sätt att upphöja och tillbe Gud Avodah (Hebr) = dyrka och arbeta Att göra affärer är ett sätt att göra tjänst Melawkah (Hebr) = företag och tjäna Så Gud helgade arbete och företagande till att vara något som ger Honom ära och tjänar våra medmänniskor

15 Jesus sade: "Gör affärer/arbeta tills jag kommer”
Bibeln säger – Lukas 19:13 (SFB) Kristus har gett oss ett mandat att göra affärer innan Herrens återkomst. Så låt arbeta med förtroende och göra det så skickligt som möjligt! Ha ett öppet hjärta och sinne!


Ladda ner ppt "Välkommen !."

Liknande presentationer


Google-annonser