Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Nyheter FKB (2016-04-01) De viktigaste förändringar som gjorts vid denna uppdatering är: Från och med 2016-04-01 gäller att den s.k. inledande analysen.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Nyheter FKB (2016-04-01) De viktigaste förändringar som gjorts vid denna uppdatering är: Från och med 2016-04-01 gäller att den s.k. inledande analysen."— Presentationens avskrift:

1 Nyheter FKB ( ) De viktigaste förändringar som gjorts vid denna uppdatering är: Från och med gäller att den s.k. inledande analysen (steg 1 i FKB-verktyget) skall göras för de objekt som berör godstransporter, eller mer precist namngivna objekt i planförslaget som har godsnyttor. Den inledande analysen syftar till att avgöra om det är relevant att gå vidare med en fullständig FKB och, om så är fallet, kategorisera vilken typ av analys som är lämplig för objektet ifråga (Stor/Liten, resp. Nationell/Regional). Detta gör det i sin tur möjligt att bedöma hur mycket tid analysen skulle ta. Ansvarig region fattar sedan själv beslut huruvida man vill gå vidare med att göra en fullständig FKB eller inte. Om beslutet är att ej gå vidare, bifogas en motivering till detta i SEB:en.


Ladda ner ppt "Nyheter FKB (2016-04-01) De viktigaste förändringar som gjorts vid denna uppdatering är: Från och med 2016-04-01 gäller att den s.k. inledande analysen."

Liknande presentationer


Google-annonser