Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kampen i vårt sinne Matteusevangeliet 17:14-20

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kampen i vårt sinne Matteusevangeliet 17:14-20"— Presentationens avskrift:

1 Kampen i vårt sinne Matteusevangeliet 17:14-20
Söndag 15 april 2018 Motala Baptist

2 Vi befinner oss i en andlig strid
Matt 17:14 ”När de sedan kom tillbaka till folket, gick en man fram till Jesus och föll på knä för honom och sade: "Herre, förbarma dig över min son! Han är månadssjuk och svårt plågad. Ofta faller han i elden och ofta i vattnet.”

3 Apg 10:38 ”Han gick runt och gjorde gott och botade alla som var i djävulens våld.” Matt 17: 16 ”Jag tog honom till dina lärjungar., men de kunde inte bota honom.”

4 Vi ska inte tillåta otro regera
Matt 17:17 ”Jesus svarade: "Detta fördärvade släkte som inte vill tro! Hur länge ska jag vara hos er? Hur länge ska jag stå ut med er? Hämta hit honom till mig.”

5 Matt 17:17b " Och Jesus talade strängt till den onda anden, och den for ut ur honom. Från den stunden var pojken botad.” Matt 10:1 ”Jesus kallade till sig sina tolv lärjungar och gav dem makt att driva ut orena andar och att bota alla slags sjukdomar och krämpor.”

6 Vi har tillgång till Jesus namn
Matt 17:19 ”När lärjungarna hade blivit ensamma med Jesus, kom de fram och frågade: "Varför kunde inte vi driva ut den?" Han svarade: "Därför att ni har så lite tro.”

7 Matt 17:20 ”Jag säger er sanningen: Om ni har tro, bara som ett senapskorn, ska ni säga till det här berget: Flytta dig dit bort, och det kommer att flytta sig. Ingenting kommer att vara omöjligt för er."


Ladda ner ppt "Kampen i vårt sinne Matteusevangeliet 17:14-20"

Liknande presentationer


Google-annonser