Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Finnveden Finnveden Metal Structures har nyligen gått från projektidé till kvalitetsstyrd produktionsplanering med hjälp av portfölj- och projekthanteringsverktyg.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Finnveden Finnveden Metal Structures har nyligen gått från projektidé till kvalitetsstyrd produktionsplanering med hjälp av portfölj- och projekthanteringsverktyg."— Presentationens avskrift:

1 Finnveden Finnveden Metal Structures har nyligen gått från projektidé till kvalitetsstyrd produktionsplanering med hjälp av portfölj- och projekthanteringsverktyg från Microsoft. Verktyget har de senaste åren har kommit att få en allt större betydelse för många företags affärer. Finnveden Metal Structures behövde effektivisera företagets produktionsplanering och få bättre överblick över den stora mängd offertförfrågningar som företaget tar emot. Hanteringen var tidigare till stor del manuell. Med Microsofts EPM-lösning har instyrningsprocessen blivit tydligare och Finnveden Metal Structures har gått från projektidé till kvalitetsstyrd produktionsplanering och tjänar därför både tid och pengar på att processen nu är automatiserad. Att den är webbaserad gör det också möjligt att koppla upp sig oavsett geografiska avstånd. Microsoft Enterprise Project Management (EPM) implementerades. EPM är idealisk för organisationer med behov av kraftfull koordination och standardisering av projekt på hög nivå. Microsoft Office Project Server, Project Professional, Windows SharePoint Services, Microsoft Office InfoPath samt i stor utsträckning Microsoft Office-paketet


Ladda ner ppt "Finnveden Finnveden Metal Structures har nyligen gått från projektidé till kvalitetsstyrd produktionsplanering med hjälp av portfölj- och projekthanteringsverktyg."

Liknande presentationer


Google-annonser