Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

NINGXIA RED En näringsinfusion för hela kroppen.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "NINGXIA RED En näringsinfusion för hela kroppen."— Presentationens avskrift:

1 NINGXIA RED En näringsinfusion för hela kroppen

2 NINGXIA RED NingXia Red är en av Young Livings mest populära produkter för välbefinnande.Det är en näringsrik dryck med antioxidantrika superfrukter och kraftfulla eteriska oljor.NingXia Red innehåller viktiga näringsämnen som det inte ofta finns tillräckligt av eller som saknas i den moderna kosthållningen och som kan vara avgörande för att du ska börja uppleva ett överflöd av välbefinnande och energi.Det är en perfekt start på dagen.

3 STIMULERA. STÄRK. KOMPLETTERA.
NingXia Red är en egenutvecklad blandning av vargbär fulla av antioxidanter och rena eteriska oljor som stimulerar, stärker och kompletterar kroppen.Andra vitaminrika superfoodingredienser i NingXia Red innehåller viktiga antioxidanter och fytonäringsämnen som ger hela kroppen en näringsinfusion.

4 VAD ÄR ANTIOXIDANTER? Ett av de många skälen till att dricka NingXia Red är att den ger kroppen viktiga antioxidanter- Antioxidanter är näringsämnen, som vitaminer, mineraler och enzymer, som hjälper till att bekämpa fria radikaler.Kroppen genomgår det naturliga fenomenet oxidering varje dag, och detta kan ge upphov till skadliga biprodukter som kallas fria radikaler.Dessa kan skada celler, ungefär på samma sätt som den kemiska reaktion som äger rum när ett halvätet äpple blir brunt.Mängden fria radikaler som kroppen utsätts för kan öka genom föroreningar, stress, gifter, rökning och alkohol.

5 BALANS MED ANTIOXIDANTER
NingXia Red innehåller en rad olika antioxidanter och fytonäringsämnen. Antioxidanter är bra för att uppnå optimal hälsa, men du behöver inte stora mängder av varje antioxidant, oavsett hur kraftfull den är.För att få bästa skydd mot fria radikaler behöver kroppen en rad olika antioxidanter.Nyckeln till optimalt skydd är balans.På samma sätt som en nyttig kost består av många olika sorters frukt och grönsaker behöver antioxidanter också komma från olika källor för att stödja optimal hälsa.

6 EN NÄRINGSINFUSION FÖR HELA KROPPEN
Välbefinnande från topp till tå Antocyaniner Boron Kalcium Catechin gallat Koppar Järn Lykopen Magnesium Mangan Fenoler Kalium Natrium Tokoferoler Tokotrienoler C-vitamin Zink NingXia Red innehåller en rad antioxidanter som stöder hela kroppen.Denna balans av antioxidanter är anledningen till att så många känner extra energi, vitalitet och styrka när de börjar använda produkten.NingXia Red: Innehåller balanserade ingredienser som ger en näringsinfusion för hela kroppen för ökad hälsa och välbefinnande. Innehåller kraftfulla ingredienser som ingår i många naturliga processer för antioxidering. Innehåller eteriska citrusoljor med den kraftfulla beståndsdelen d-limonen. Har en kraftful formel med vargbär som är känd för sina hälsobringande egenskaper. Det är en hälsosam daglig dryck

7 VARGBÄR NingXia Red är gjord av puré av hela vargbär.
Vargbär innehåller alla aminosyror som kroppen behöver. De har en proteinhalt på 13 procent, en av de högsta bland alla frukter. NingXia Red innehåller puré av hela Ningxia vargbär.Vi tar tillvara alla de värdefulla delarna – saft, skal, frö och frukt – för att se till att varje flaska innehåller en optimal blandning av näringsämnen. Våra vargbär kommer från provinsen Ningxia i norra Kina, där de har vördats i många århundraden.De innehåller alla aminosyror som kroppen behöver och har en proteinhalt på 13 procent, en av de högsta bland alla frukter.Kontinuerlig forskning visar på näringsfördelarna med vargbär.

8 ETERISKA OLJOR Tangerin Apelsin Yuzu Citron
NingXia Red innehåller också eteriska oljor, vilket gör denna produkt ännu mer speciell.De eteriska oljorna apelsin, tangerin, citron och yuzu, som alla innehåller kraftfull d-limonen, förhöjer smaken på varje flaska NingXia Red.

9 FRUKT BLANDNING Vargbärspuré Blåbär Aronia Körsbär Granatäpple Plommon
Vindruvor Förutom vargbär innehåller NingXia Red många andra näringsrika frukter och bär:aronia, blåbär, körsbär, granatäpple och plommon.Tillsammans aktiverar de en rad antioxiderande processer som stimulerar, stärker och kompletterar kroppen. Dessa frukter innehåller en hög andel bioflavonoider och fenolföreningar som antocyaniner och zeaxantin, som båda är kraftfulla fytonäringsämnen.

10 VISSTE DU ATT…? NingXia Red är kosher- och Halal-certifierad.
Young Living använder ett patenterat extrakt av druvkärnor. NingXia Red innehåller inte bearbetade sötningsmedel med hög andel fruktos. Young Living använder ett patenterat druvkärneextrakt som innehåller en polyfenolförening. NingXia Red är lätt sötad med ett naturligt, kalorifritt steviaextrakt.

11 VISSTE DU ATT…? Blåbär, körsbär, aronia, granatäpple och plommon har noggrant valts ut eftersom de innehåller bioaktiva fytonäringsämnen och ger energi.

12 VAD GÖR RED FÖR DIG? Främjar hälsa och välbefinnande för hela kroppen.
Innehåller d-limonen, en kraftfull beståndsdel i citrusolja, Ger energi. Hjälper till att förebygga oxidativ stress. Fråga publiken:"Vem har upplevt några av fördelarna med NingXia Red?"

13 NINGXIA RED En näringsinfusion för hela kroppen


Ladda ner ppt "NINGXIA RED En näringsinfusion för hela kroppen."

Liknande presentationer


Google-annonser