Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Potential och försäljningsmöjligheter

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Potential och försäljningsmöjligheter"— Presentationens avskrift:

1 Potential och försäljningsmöjligheter
Forever ARGI+ Potential och försäljningsmöjligheter

2 ARGI+ Största lanseringen sedan Aloe vera-drycken
L-arginin – en viktig aminosyra - Viktigt för bildandet av kväveoxid (NO) i blodet Vi lanserar en helt ny produkt som kommer att skapa stor efterfrågan, eftersom den har en helt unik sammansättning. Rex förväntar sig att ARGI+ kommer att bli vår näst bäst säljande produkt efter Aloe vera-drycken. 1998 fick tre amerikanska forskare Nobelpriset för att de bevisat hur kväveoxid (NO) gör att muskulaturen i blodkärlen slappnar av så att blodtillförseln till hjärta, lungor och andra organ ökar.

3 ARGI+ Innehåll: 300 g (30 portioner)
Dosering: 10 g löses upp i ett glas vatten 5 g L-arginin per dos Förpackningen innehåller 300 g pulver och en mätsked. En dos på 10 g mäts upp med mätskeden och löses upp i ett glas vatten under omrörning i ca 1 minut. Färgen är mörkgrön men skiftar till rosa när pulvret är helt upplöst.

4 Vitaminkomplex Vitamin C (100 % av RDI) Vitamin D (100 % av RDI)
- För immunförsvarets normala funktion Vitamin D (100 % av RDI) - Viktigt för celldelningen Vitamin K (100 % av RDI) - Bidrar till att hålla skelettet friskt

5 6 12 9 Vitaminkomplex Vitamin B6 (100 % av RDI)
- Viktigt för prestationsförmåga och hormonaktivitet Folsyra (Vitamin B9) (100 % av RDI) - Viktigt för blodbildningen Vitamin B12 (100 % av RDI) - Viktigt för ämnesomsättningen 12 9

6 Extrakt av frukter och bär
Granatäpple Hallon Blåbär Svarta vinbär Körsbär Björnbär Fläderbär + Rödvin Naturliga antioxidanter Naturliga antioxidanter bidrar till att neutralisera fria radikaler som bl.a. bryter ner NO

7 Intresset för Arginin ökar lavinartat!
50 % tillväxt för topp-10-produkterna med Arginin i Tyskland Målgrupp: - Aktiva idrottare - Människor som måste prestera (under press)

8 Marknaden Forever Tyskland lanserade ARGI+ i november 2010
Första dagen sålde man 8 000 förpackningar och produkten intog tredjeplatsen på topplistan för Arginin-produkter Det finns inga produkter i handeln i Skandinavien med liknande innehåll som ARGI+! ARGi+ är helt unikt. Det finns inga produkter i handeln i Skandinavien som har den sammansättning av L-arginin i kombination med vitaminkomplex och fruktextrakt som ARGI+.

9 Ny målgrupp Vi vill fokusera på marknaden för motion, sport och livsstil Målgruppen är både professionella idrottare och fritidsmotionärer Det finns ett ökat intresse för att vara aktiv och träna, i synnerhet bland generationen 40+. Antalet åriga triathlonutövare inom det danska triathlonförbundet ökade under 2010 med 83 % till 1 374 personer. Siffror från det danska nationella forskningscentrat visar en ökning av antalet danskar som motionerar från 15 % 1964 till 59 % 2004. Den nationella folkhälsoenkäten i Sverige från 2010, ”Hälsa på lika villkor”, med 20 000 deltagare visar att ca 60 % är fysiskt aktiva och mer än 80 % satsar på att öka aktiviteten.

10 Professionella användare av ARGI+
I Tyskland har tre toppidrottare prövat ARGI+ med goda resultat ARGI+ har något extra som andra arginin-produkter inte har: - Naturliga antioxidanter från frukter och bär - 100 % av RDI av 6 viktiga vitaminer Varför tar professionella idrottare ARGI+? För att det är en unik produkt som fungerar

11 Forskare rekommenderar ARGI+
Ferid Murad Nobelpristagare Läkare och Ph.D. i farmakologi Professor vid avdelningen för biokemi och molekylärbiologi vid George Washington University ”ARGI+ har en speciell sammansättning som är helt fantastisk. Jag har besökt Forever Living Products och måste säga att jag är imponerad.” En av de tre forskare som fick Nobelpriset 1982 för att ha dokumenterat effekten av kväveoxid på hjärt-kärlsystemet, Ferid Murad, var gästtalare vid det senaste International Super Rally i Washington. Där uttryckte han sin förtjusning över ARGI+ och Forever.

12 Günther Weidlinger Känd österrikisk maratonlöpare som använder ARGI+
Har uppmätt en förbättring på 6 sek. på sina lopp Upplever en bättre och snabbare återhämtning Ser ARGI+ som en ny dimension inom löpningen En av de tre professionella idrottarna är Günther Weidlinger från Österrike.

13 ARGI+ en ny start Verkar snabbt – ger därför snabbt ny beställning
En bra dörröppnare för idrottare Följ upp med andra produkter: Aloe vera, Aloe2Go, First, Heat Lotion och MSM Gör ARGI+ till en nystart för din verksamhet. Nu kan du kontakta alla som du tidigare har talat med om din verksamhet, eftersom du nu har en helt ny produkt och en helt ny målgrupp. Du kan också kontakta alla dina befintliga kunder. Låt idrottare testa ARGI+ och följ sedan upp med andra produkter

14 Vad du kan säga om ARGI+ Ny produkt för aktiva människor som sportar och motionerar De viktigaste argumenten: Din egen erfarenhet, t.ex. ”Jag tar ARGI+ för att jag blir mindre öm efter löprundan. Jag märker verkligen att jag återhämtar mig snabbare”


Ladda ner ppt "Potential och försäljningsmöjligheter"

Liknande presentationer


Google-annonser