Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vi godkänner erbjudandet om deltagande på Fråga Experten, Bröllopstorget. Bröllopstorget ger tydligt underlag och information om hur Fråga Experten skall.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vi godkänner erbjudandet om deltagande på Fråga Experten, Bröllopstorget. Bröllopstorget ger tydligt underlag och information om hur Fråga Experten skall."— Presentationens avskrift:

1 Vi godkänner erbjudandet om deltagande på Fråga Experten, Bröllopstorget.
Bröllopstorget ger tydligt underlag och information om hur Fråga Experten skall gå till vid start. Experten sänder in en kort presentation om vem du är till Bröllopstorget. Målsättningen med fråga experten är att 1 vecka från det att frågan inkommit ha gett ett svar/besked på frågor som inkommer. Avtalet är ett tillsvidareavtal. Uppföljning/utvärdering efter 3 månaders medverkan. Exponering av expertens namn kommer att ske på flera platser på sajten, samt ett utvecklat länksamarbete. Uppsägningstiden 1 månad från båda parter Vi godkänner och tackar ja till medverkan på Fråga Experten, med start december 2010. Shatlilla Holm_____________________________ Namn på din expertis:


Ladda ner ppt "Vi godkänner erbjudandet om deltagande på Fråga Experten, Bröllopstorget. Bröllopstorget ger tydligt underlag och information om hur Fråga Experten skall."

Liknande presentationer


Google-annonser