Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Skogås-Trångsunds FF Ledarmöte 2017-09-14.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Skogås-Trångsunds FF Ledarmöte 2017-09-14."— Presentationens avskrift:

1 Skogås-Trångsunds FF Ledarmöte

2 AGENDA Välkomna ! Fotbollsgruppen Kansliet Fotbollsskolan
Hänt sen sist Målsättningar Värderingar Organisation Ekonomigruppen Ekonomi Medlemsläget Material Klubbhusgruppen Förråden CUP-142 Fotbollsgruppen Fotbollsskolan Laganmälningar 2018 Träningstider (inne och ute nov-mars) Uppstart F/P10 IT och Kommunikations gruppen Lagledarstöd (Rutiner och sportnik) Verksamhetsutveckling Resursgruppen Nästa träff Ledarvecka v.45

3 Hänt sen sist SuperCoach utbildning
Tjejläger i Skinnskatteberg (F07/06/05) Cup 6/6 Ledarfest DaleCarlia SportsCamp med 3 andra föreningar Tjejläger i Ågesta (F02/03/04+ett par från Dam) Förberett förrådsarbeten Riktlinjer för Cup-142 framtagna Jobbat med organisations och resursfrågor Inbrott och Skadegörelse Och massor av fotboll

4 Målsättningar ... för föreningen
Att till junior och seniorlagen överlämna spelare som utgör ett tillfredställande underlag för klubbens representationslag, såväl junior-, dam- som herrlag. Att varje år rekrytera en ny åldersgrupp av både pojkar och flickor. Att kontinuerligt utbilda tränare och ledare. Att verka för stark klubbkänsla. Att aktivt arbeta för att skapa en bättre och mer samlad fotbollsanläggning. ... för ungdomsfotbollen Att alla ungdomar inom upptagningsområdet skall ha möjlighet att få spela och få sin fotbollsutbildning inom föreningen. Att det skall vara roligt att spela fotboll i föreningen. … för seniorfotbollen Att omhänderta och utveckla de ungdomar som utbildas i föreningens ungdomsverksamhet. Att spela så pass högt i seriesystemet att spelarna finner det intressant och meningsfullt med fortsatt spel i föreningens regi.

5 så att de kan skapa laganda.
Värderingar “Fotboll för alla – så länge som möjligt” GLÄDJE Vi älskar fotboll och tränar och spelar med glädje. Vi vill att alla ska kunna spela fotboll och ha kul i vår förening. GEMENSKAP Vi strävar efter en härlig klubbkänsla där vi alla kan känna gemenskap. Alla är lika mycket värda. Vi välkomnar mångfald. Vi vill skapa engagemang genom att utbilda våra ledare och tränare så att de kan skapa laganda. RESPEKT Vi behandlar varandra med respekt. Vi strävar efter att vi alla ska agera med ödmjukhet. Vi tänker på vilka ord vi väljer, vi bemöter andra som vi själva vill bli bemötta. Rent spel och ärlighet är en självklar del av vår verksamhet. Vi är rädda om våra fina lokaler, vår plan och vår utrustning.

6 Verksamhets-utveckling
Verksamhetsorganisation Styrelsen Klubbhus IT & Kommunikation Fotbollsgruppen Ekonomi Verksamhets-utveckling

7 Ekonomigruppen Ekonomin är god
Större medlemsantal och fotbollskolan är större Vi gör av med mindre än budgeterat Resurser behövs för att ”bedriva verksamheten”. Ev. skapas en fond (beslutas i så fall på Årsmötet). Medlemsantal Ca 650 medlemmar Ca 100 ledare Ca 200 i Fotbollskolan 51 lag anmälda i seriespel (14 tjejlag, 33 killag, 4 vuxenlag) Medlemmar som inte ännu betalt stängs av Nu Material Lagbeställningar slutet nov Leverans feb/mars Byte av matchtröjor, mitten jan 2018? Någon kris just nu i något lag?

8 Klubbhusgruppen Förrådsarbeten Grov plan finns framtagen
”Nätburarna” städas/rensas och vissa flyttar görs HJ övertar Fotbollsskolans bur Dam och DJ delar den de har Herr behåller befintlig bur Fotbollsskolan delar stora buren med Material-gruppen Uteförrådet används av 11, 9 och ev. 7-manna lag Nya Skåp finns Hyllor och krokar behövs för bollarna Städning/rensning behövs Entrén i klubbhuset Skåp för gemensamt träningsmaterial samt Cafématerial behövs Styrelserummet ska tömmas på material och öppnas. Kansliförrådet behöver städas/rensas ARBETE 30/9 ”rensa” samt 7/10 ”bygga”. Lagen måste bidra!

9 CUP-142 CUP-142 är samlingsnamnet för cuper arrangerade av oss
Ny Riktlinje finns framtagen LAGEN erbjuds arrangera CUP vissa helger/datum Påskhelgen, 1/5, 6/6, Sommar v samt Höstlovet Lagen ansöker senast 4 månader i förväg till Styrelsen. Klubben är alltid ansvarig och måste söka tillstånd hos STFF samt boka plantid och ger är ett visst stöd. Lagen ansvarar för inbjudningar, genomförandet, cafeförsäljning m.m. Lagen hanterar ekonomin och gör en sammanställning efteråt Lagen erhåller vinsten för cupen Lagen och klubben delar lika på vinsten från försäljningen. Pilot-cup genomförs 28-29/10 av P06.

10 Fotbollsgruppen Fotbollsskolan genomförd med bra uppslutning
Uppstart P10 och F10 med egna träningar 17/9 Laganmälningar 2018 Senior ska vara inskickat 30/10 Ungdom 30/11 (styrelsen vill ha det är klart 15/11) Prata inom laget och med andra årskullar och parallell-lag. Johan Villingstam bistår gärna om något lag önskar stöd Träningstider (inne och ute nov-mars) Mer info kommer, men fundera över önskemål i lagen. SuperCoach används flitigt av många lag.

11 IT och Kommunikation Stöd till ledare:
Arbete med att ta fram stöd till ledarna rörande Sportnik, matchflyttar, planbokningar m.m. Jenny Dyren håller samman detta men vill gärna ha hjälp Lagledarkväll planeras in under Ledarveckan Ny Sportnik-App, kallad ”Sportnik App” Finns att ladda ner för iOS. OBS VIKTIGT! LOK-rapportera alltid direkt efter träningarna.

12 RESURSGRUPPEN En Resursgrupp finns som stöd till Styrelsen för att hjälpa till att bemanna klubbens verksamhet. Deltagare är: Bjarne Bertilsen Lotta Salomonsson Anneli Johansson Johan Hasselmark Eva Borg Ett stort behov finns av resurser som hjälper till med avgränsade arbetsuppgifter inom klubben. Exempel på akuta behov finns på efterföljande sidor.

13 Sammankallande för fotbollsgruppen (Sportchef)
Resursgruppen Sammankallande för fotbollsgruppen (Sportchef) Sammanhållande för den sportsliga verksamheten i klubben. Leder Fotbollsgruppen.

14 Ansvarig för Materielgruppen
Resursgruppen Ansvarig för Materielgruppen Sammanhållande för dialog med lagen, samt inköp och utdelning av Materiel

15 Resursgruppen Målvaktsgrupp Stödjer lagen med MV-träning och utbildning till ledarna.

16 Utbildningsansvarig i klubben
Resursgruppen Utbildningsansvarig i klubben Har dialog med lagen om vilka ledare som behöver gå utbildningar. Håller även ett register över vilka ledare som gått vilka utbildningar. Bör även vara klubbens representant i STFF:s ZON-grupp för Huddinge.

17 Resursgruppen Sportnik Ansvarar för upplägget på Sportnik och hur vi som klubb använder detta verktyg. Dokumenterar rutiner för lagens ledare.

18 Resursgruppen Kommunikation Håller samman den kommunikation som går ut från klubben och hanterar även sociala medier. Är ett stöd till Styrelsen och arbetsgrupperna i kommunikationsfrågor och rörande trycksaker m.m.

19 Resursgruppen IT-ansvarig Hanterar klubben olika IT och Telecom verktyg. T.ex. Internet, datorer, kopiator, printer m.m. i klubbhuset. Även telefoner och abonnemang. Ansvar för IT-verktyg som Mailadresser (One.com), Dropbox, och inloggningsuppgifter som klubben har.

20 Resursgruppen Sponsorer Håller samman klubbens arbete med sponsorer.

21 Resursgruppen Eventansvarig Sammanhållande för speciella Events som klubben önskar genomföra. T.ex. 25-års event 2018.

22 Resursgruppen Sportscamp Koordinerar och är sammanhållande för klubbens deltagande på Sportscamp veckan som arrangeras av flera lokala klubbar sommartid.

23 Nästa träff Ledarvecka v.45 T.ex. Lagledarkväll Utbildningar
Föreläsningar Arbete med klubbens mål och visioner och utveckling Förslag på innehåll tas tacksamt emot av Styrelsen. Hemläxa: Vad behöver ni som lag hjälp av klubben med?


Ladda ner ppt "Skogås-Trångsunds FF Ledarmöte 2017-09-14."

Liknande presentationer


Google-annonser