Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Inbjudan till Tankesmedjan Järnvägens branschkultur

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Inbjudan till Tankesmedjan Järnvägens branschkultur"— Presentationens avskrift:

1 Inbjudan till Tankesmedjan Järnvägens branschkultur
2 maj kl

2 Bakgrund, syfte och målgrupp
Utveckling av järnvägens branschkultur är ett av de utvalda områden som finns med på JBS agenda. Idag saknas en tydlig definition och en handlingsplan för detta område. Vi tror att det blir ett bättre resultat, dvs att en definition och handlingsplan blir bäst genom att många som är intresserade av att utveckla vår branschkultur samlas. Därför är du inbjuden till tankesmedjan Järnvägens branschkultur den 2 maj. En definition och en handlingsplan kommer att beslutas av JBS i juni. Målgrupperna för tankesmedjan är chefer och ledare från olika delar i branschen som är intresserade av att sätta förutsättningarna för att identifiera en modern branschkultur för järnvägen. Välkommen med din anmälan till:

3 Program Tisdag den 2 maj: 08.30 – 09.00 Incheckning och fika
09.00 – Kultur är flummigt…eller? 09.15 – Kulturresan, två exempel från branschen 10.00 – Hur skapar vi en branschkultur? – Ola Ljunggren Bergeå, Perspektive 11.30 – Lunch 12.30 – Dialoger i mindre grupper (läs mer på nästa sida) 14.30 – Fika 15.00 – Redovisning grupparbeten 15.45 – Nästa steg Plats: VTI Teknikringen 10, Stockholm

4 Områden för dialogerna på Tankesmedjan
Avtalsstruktur och arbetssätt för störst kundnytta Attraktivare bransch att arbeta i framtidsbranschen Leveransprecision Informations- och kommunikationsprinciper för effektivitet och delaktighet JBS Principer för samverkan Skapa förutsättningar för en lönsammare bransch Du kan välja ett eller flera områden (max 4 à 30 min). Områdesvalen sker på plats.

5


Ladda ner ppt "Inbjudan till Tankesmedjan Järnvägens branschkultur"

Liknande presentationer


Google-annonser