Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

1. Syskonkluring Min lillebror som är fyra år är bara hälften så gammal som jag, och min storasyster är dubbelt så gammal som jag, sa Stina. Hur gammal.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "1. Syskonkluring Min lillebror som är fyra år är bara hälften så gammal som jag, och min storasyster är dubbelt så gammal som jag, sa Stina. Hur gammal."— Presentationens avskrift:

1 1. Syskonkluring Min lillebror som är fyra år är bara hälften så gammal som jag, och min storasyster är dubbelt så gammal som jag, sa Stina. Hur gammal är Stina och hur gammal är hennes storasyster?

2 2. Förvirring vid frukost
Om du vill koka gröt till dig själv blandar du 1 dl havregryn, 2 dl vatten och 1 kryddmått salt. Hur blir receptet om du ska koka gröt till 4 personer?

3 3. Valpkrångel Hunden Glimma har fått valpar. Hon har fått 20 nya små tassar att hålla reda på. Hur många valpar har Glimma fått?

4 4. Kattungarna Tre kattmammor har tillsammans tolv ungar. Hur många kattungar har varje kattmamma? Kom på tre lösningar.

5 5. Fotbollsfundering Emil samlar på fotbollskort. Nu har han 235 stycken. 28 av dem är dubbletter. Hur många olika fotbollskort har han?


Ladda ner ppt "1. Syskonkluring Min lillebror som är fyra år är bara hälften så gammal som jag, och min storasyster är dubbelt så gammal som jag, sa Stina. Hur gammal."

Liknande presentationer


Google-annonser