Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Scenario den 12 nov En större läcka på en huvudledning. Vattnet stängs av i några timmar mitt i natten. En besvärlig läcka med sämsta tänkbara väder (ihållande.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Scenario den 12 nov En större läcka på en huvudledning. Vattnet stängs av i några timmar mitt i natten. En besvärlig läcka med sämsta tänkbara väder (ihållande."— Presentationens avskrift:

1 Scenario den 12 nov En större läcka på en huvudledning. Vattnet stängs av i några timmar mitt i natten. En besvärlig läcka med sämsta tänkbara väder (ihållande regn, blåst). De lyckas få ihop läckan på 4 timmar – och vattnet slås på direkt kl Prover tas och skickas till labb samma morgon. Det är torsdag morgon. Ett antal klagomål från företag och privatpersoner som klagar på avsaknad av vatten under natten och några klagomål på brunt vatten. På fredag kommer enstaka klagomål på lukt och smak (2 st) och någon som påstår att hen blivit matförgiftad. På lördag brakar det loss med många sjuka i mag-tarmbesvär


Ladda ner ppt "Scenario den 12 nov En större läcka på en huvudledning. Vattnet stängs av i några timmar mitt i natten. En besvärlig läcka med sämsta tänkbara väder (ihållande."

Liknande presentationer


Google-annonser