Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vad tycker du om det här…

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vad tycker du om det här…"— Presentationens avskrift:

1 Vad tycker du om det här…
Vad tycker ni om det (här) nya biämnet? Jag tycker/anser att campusen inte alls är (kon-su-kie-pre) trevligt/mysigt/trivsamt. Jag tror att studeranden/-na inte kommer att trivas här (kon-su-kie-pre)/ inte ska trivas här/ inte trivs här. Är ni säkra (på) att alla tycker likadant / Alla tycker det också/ Alla är av samma åsikt/ Alla håller med om det?

2 Jag anser/tycker att ämnet borde omplaneras/ omstruktureras.
Vad menar du egentligen? Jag medger att uppgiften kräver/förutsätter kreativitet. Det betyder inte att planerarna/designarna inte skulle kunna göra det/ inte kunde göra det. Hurdant campus är mysigt/trivsamt, vad tycker/anser du?/Vad är din åsikt?

3 II) prepositioner Jag studerar vid (på) institutionen för materialteknik vid (på) högskolan för kemiteknik vid (på) Aalto-universitetet i Otnäs Vi studerar energieffektiviteten i processer som är viktiga i /för olika industrier Vi utvecklar bränsleceller för produktion av elström. Våra forskningsenheter är på toppnivå. Vi forskar i nya hållbara material. Jag ville gärna koncentrera mig på nya motorbränslen.

4 Behöva  ett behov Strömma  en ström Detaljera  en deltalj, Välja  ett val uppge  en uppgift finansiera  en finansiering producera  en produktion, en produkt innovera  en innovation Lösa  en lösning Utbilda  en utbildning Transportera  transport Studera  en student3, en studerande 5, en studie 3 Arbeta  arbete Använda  användning Leda  ledning Utveckla  utveckling


Ladda ner ppt "Vad tycker du om det här…"

Liknande presentationer


Google-annonser