Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Landstinget i Värmland Tillämpning i Stöd och behandling och kommunikationsplanering Förmiddagen 2015-11--17.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Landstinget i Värmland Tillämpning i Stöd och behandling och kommunikationsplanering Förmiddagen 2015-11--17."— Presentationens avskrift:

1 Landstinget i Värmland Tillämpning i Stöd och behandling och kommunikationsplanering
Förmiddagen

2 Status för införande – tillämpning i Stöd och behandling
Vi börjar med - Ångesthjälpen, pilot patienter, planerad start IMORGON, 9 remisser inkomna, 4 patienter klara för behandling Vi kommer utveckla - Föräldrastödsutbildning Autism Längre fram planerar vi - att möta verksamhetens behov och stötta med utbildning och införande stöd Så här är vår strategi för hur vi ska utveckla eget innehåll och hur vi ska upphandla innehåll! Fas 1, köp, fas 2 direktupphandling, fas 3 upphandling Frågor ang journalföring, kodning, debiteringsrutiner Ännu inte beslutat om utförare vid breddinförande Psykologenheten/allmänmedicin

3 Kommunikationsplan – de här frågorna är vi i just nu!
Vi har en kommunikationsplan för vår pilot, fas 1, till allmänmedicin gällande remisser. Framöver behöver vi informera landstinget i stort om möjligheten med plattformen. Guide patientinloggning (nationellt?)


Ladda ner ppt "Landstinget i Värmland Tillämpning i Stöd och behandling och kommunikationsplanering Förmiddagen 2015-11--17."

Liknande presentationer


Google-annonser