Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Föräldraenkät 2017 Förskola

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Föräldraenkät 2017 Förskola"— Presentationens avskrift:

1 Föräldraenkät 2017 Förskola
Undersökningsperiod: > Antal svar: Mariebo: 56

2 Vilken avdelning går ditt barn på?

3 Trygghet, trivsel och glädje
Avg: 3.36

4 Trygghet, trivsel och glädje
Avg: 3.43

5 Trygghet, trivsel och glädje
Avg: 3.49

6 Utveckling och lärande
Avg: 3.36

7 Utveckling och lärande
Avg: 3.26

8 Utveckling och lärande
Avg: 3.34

9 Utveckling och lärande
Avg: 3.4

10 Utveckling och lärande
Avg: 3.46

11 Utveckling och lärande
Avg: 3.28

12 Utveckling och lärande
Avg: 3.33

13 Bemötande Avg: 3.04

14 Bemötande Avg: 3.23

15 Bemötande Avg: 3.06

16 Bemötande Avg: 3.14

17 Bemötande Avg: 3.25

18 Normer och värden Avg: 3.44

19 Normer och värden Avg: 3.28

20 Normer och värden Avg: 3.24

21 Normer och värden

22 Information och inflytande

23 Vad saknar du för information?
Anonymous: när mitt barn har bitmärken eller liknande märken/sår och upptäcker det efter jag hämtat! Anonymous: När det var personal byte. Anonymous: Vet ej Anonymous: Personalbyte på avdelningen, i mitt tycke alldeles för ofta. Ny personal i höstas, ny personal nu efter jul. Vi fick information om att Gunilla skulle sluta, men när vi är åter på förskolan har Carina också slutat och HELT NYA ansikten möter oss (Siri, den tappra kämpen är den enda som är känd för barnen, förutom Sadmira - som tillbringar mycket tid i köket). Mer information om personalbyte så att det går att förbereda barnen på de, och att även vi föräldrar är medvetna om att det sker en förändring. Annars bra! Anonymous: Hur det går för han. Vad han utvecklas i och gör Anonymous: Ibland får man månadsbrev med info om datum som redan varit... Anonymous: Personalfrågor Anonymous: Jag saknar information om vad mitt barn gör på dagarna, hur barnet utvecklas, vilka sjukdomar som för tillfället finns i barngruppen, vilka aktiviteter som är planerade. Tyvärr har informationen försämrats jämfört med tidigare. Anonymous: Jag skulle vilja ha mycket mer återkoppling kring mitt barn och barnets utveckling. Anonymous: Saknar att pedagogerna på avdelningen berättar vad de har gjort varje dag. Man ska inte behöva dra ur informationen från dom. Anonymous: när man hämtar sitt barn hade det varit bra med information om vad som har hittats på under dagen och hur det gått för barnen. Anonymous: Man vet inte hur mitt barn haft det under dagen då det inte går i personalens grupp. Anser man har den kommunikationen personal emellan så man som förälder kan få svar på hur dagen varit från den personal som är där när man hämtar. Anonymous: Vad de gör ! Anonymous: Mer om dagen. Mat, situationer etc Anonymous: Generell information om vad som görs i verksamheten. Kommunikationen till oss föräldrar är under kritik. Jämför man med blåbäret så är de väldigt noga med att skriva vad de gör i kalendern. Anonymous: Information kring teman de arbetar med, daglig verksamhet, plan för terminen.

24 informationstavlor etc)
Anonymous: Informationsbrev, informationstavlor Anonymous: Instagram Anonymous: Daglig kontakt, informationsbrev,jordgubben har inget Instagram konto. Anonymous: Instagram o mail Anonymous: Instagram. Och informationsblev Anonymous: Instagram, månadsbrev via mail, dagliga kontakten & informationstavlor Anonymous: Instagram, infotavlor & daglig kontakt. Anonymous: Instagram, månadsbrev Anonymous: Infotavla, nyhetsbrev Anonymous: Daglig kontakt Anonymous: Instagram. Daglig kontakt. Anonymous: alla former .mest dagliga kontakt Anonymous: Infobrev och instagram (då jag sällan är den som hämtar och lämnar får jag resterande info från min sambo som mottager info från personal) Anonymous: Mail Personlig kontakt Anonymous: Har ej instagram Anonymous: Instagram, daglig kontakt Anonymous: Instagram, daglig kontakt och mail Anonymous: Informationsbrev och informationstavlan, men tyvärr känns det som att mycket information inte meddelas på dessa sätt. Anonymous: Informationstavla och dagliga kontakter. Anonymous: instagram, personlig kontakt med förskolepersonalen Anonymous: dagliga kontakten med pedagogerna Anonymous: Dagliga kontakt Anonymous: Månadsbrev Anonymous: Daglig kontakt, instagram och månadsbrev. Anonymous: Daglig kontakt, instagram och informationsbrev. Pratar dagligen Anonymous: Jag använder mig av många sätt att få information. Men jag pratar mycke med den trevliga personalen Anonymous: Daglig kontakt vid hämtning och lämning Anonymous: Min sambo tar reda på informationen och berättar sedan för mig Anonymous: Mail, daglig kontakt, informationstavla, instagram. Anonymous: Mail,instagram daglig kontakt Anonymous: daglig kontakt och månadsbrev Anonymous: daglig kontakt och måndadsbrev Anonymous: daglig kontakt, månadsbrev och instagram Anonymous: Daglig kontakt och mail Anonymous: Informationsbrev, instagram Anonymous: Instagram, informationstavla (som oftast är tom), informationsbrevet och dagliga kontakten. Anonymous: Instagram, informationstavla (som dessvärre ofta gapar tom), daglig kontakt och informationsbrev. Anonymous: Instagram, informationsblock informationspapper månadsbrev Anonymous: Instagram daglig info från pedagoger och mitt barn. Anonymous: Daglig kontakt och instagram

25 möjlighet du har till inflytande i förskolan?

26 vilja ha mer möjlighet till inflytande och i vilket forum?
Anonymous: Vet ej Anonymous: Föräldrasamråd och föräldramöten. Gärna mer än ett per år, och jag skulle gärna se att förskolechefen deltog. Anonymous: Skulle önska bättre och tidigare info vad gäller möten. Anonymous: Önskar tidigare och tydligare info om föräldramöten? Anonymous: Kunna påverka mer Anonymous: Fler föräldrasamråd där vi föräldrar kan ha inflytande, likaså önskas det familjedagar/kvällar där hela familjen kan komma och se verksamheten tillsammans och det finns saker att göra ihop med barnen som är en del av ett tema tillexempel. Anonymous: Mer inflytande i verksamheten, via tex föräldrakvällar, föräldrasamrådet, genom familjekvällar.

27 med ditt barns förskola?
Avg: 7.51


Ladda ner ppt "Föräldraenkät 2017 Förskola"

Liknande presentationer


Google-annonser