Ladda ner presentationen
Presentation laddar. Vänta.
Publicerades avRobert Öberg
1
MÄNNISKAN, MATEN & MIKROORGANISMERNA Syftet Mikroorganismers förekomst, egenskaper, livsbetingelser och betydelse. Målet Elever ska ha kännedom mikroorganismers förekomst, egenskaper, livsbetingelser och betydelse. Samt matsmältningens betydelse för näringsämnenas upptag i kroppen
2
För människan Surdeg & Jäst MejeriSurkålÖl & Vin Andra produkter
3
Matspjälkningen
4
Allergi AllergenerImmunförsvar Vad händer? Märkning
5
Överkänslighet EnzymatiskKemiskLaktosGluten
6
I symbios med människan NäsanMunnenHudenTarmenAntibiotika
7
Uppgift Ta reda på kort fakta för matsmältningssystemet och berätta om den del ni blir tilldelad. Att ta reda på: -Vilken funktion har delen?
Liknande presentationer
© 2024 SlidePlayer.se Inc.
All rights reserved.