Baguette med Gourmetbullar 4 portioner 1 pkt Gourmetbullar, Hälsans Kök Gourmet 4 baguetter smör 4 salladsblad 1 liten purjolök 1 syrligt äpple 2 dl lätt.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Innesälj Januari – Mars 2009
Advertisements

godare, snabbare och enklare!
Kemi.
MIDDAGSBUFFÉR Ett trevligt alternativ till sittande middag när man vill hinna umgås med alla LANDGÅNGEN SOS Smör ost och sill, 2 sorter handkavlat knäckebröd.
Syra dina grönsaker
MAT – OCH MATKULTUR I EUROPA Hkk, Vt-12 E. Segerdorf
DAGENS MIDDAGSTIPS HÄR HITTAR DU TIPS OCH IDEER PÅ MIDDAGAR LAGADE UTIFRÅN SORTIMENTET SOM FINNS I FJÄLLSTUGANS BUTIK Författare.
Vad menas med ett ämnes egenskaper?
Näringslära Energiintag för olika energibehov
Under första levnadsåret
EAN-scanning. Alternativ Program Alternativ Program.
Vecka 45 Experiment På måndagen kom Bibbi med en kasse. Vad kan det vara i den? Bibbi hade köpt en maskin som hette moster Hulda. Vad gör man med den ?
GOURMETBURGARE MED GETOST OCH SYDFRANSKA ROSTADE GRÖNSAKER Portioner
Cannelloni med Gourmefärs
MATCIRKELN OCH TALLRIKSMODELLEN
BBQ nuggets med tomat- och mangosallad - 4 portioner 1 pkt Hälsans Kök BBQ nuggets Tomat- och mangosallad 2 mango 5 cm skalad gurka 4 plommontomater 1.
VI GÖR VÅFFLOR Hetta upp våffeljärnet. Vispa ner innehållet från en påse i 6 dl kallt vatten och 2tsk (tesked) bakpulver och vispa till en jämn smet. Servera.
Smulpaj med äpplen Vad vi behöver: Fyllning: 6 äpplen msk socker
Sesam nuggets med sobanudlar och marinerad ostronskivling 4 portioner 1 pkt Hälsans Kök Sesam nuggets Sobanudlar 1 pkt sobanudlar 1 strimlad morot 1 strimlad.
Från frukost till kvällsmål.
Hem- och konsumentkunskap Lektion 3
Mat och hälsa åk 6.
GOURMETBULLAR OCH KORV MED VINÄGERBRÄSERAD KÅL OCH SÖTSTARK SENAP 4 portioner 1 pkt Hälsans Kök Gourmetbullar 1 pkt Hälsans Kök Cocktailkorv 1 dl grönsaksbuljong.
Du är vad du äter Höstterminen 2011.
Vegetariska recept Borlänge november 2014.
Våga vegetariskt Gång 4. Dagens upplägg 8:00-9:00 Finns det några miljöfördelar med vegetariskt? Fundera i grupp och redovisa kort. Kika på bloggen; vad.
Learning Study i Ämnet matlagningskunskap
Arbetsuppgift Gipstavla 1500-talet
JOHANS FAVORITFISK.
Burgare med paprikadressing - 4 portioner
Vad gör vi idag? Lek 1 Vad händer idag och varför?
MAT – OCH MATKULTUR I ASiEN Hkk, Vt-12 E. Segerdorf
NORDAMERIKA E.Segerdorf Hkk, Vt-12
Cornflakes historia.
Chokladmuffins.. med vaniljgrädde. ingredienser Chockladmuffins med Vaniljgrädde ! 10–12 muffinsformar 100 g mörk choklad, i bitar 200 g rumsvarmt smör.
Klyftpotatis. Du behöver: 3-4 stycken potatisar Olja Salt och/eller grillkrydda, lökpulver, vitlökspulver.
Sojakorv med majs- och bönröra portioner
Sveriges matkultur.
Vad menas med ett ämnes egenskaper?
Kryssning med Hilja på onsdagen. Karaoke Vi sjöng utländska låtar. Hilja hade en mängd olika slags musik, så det blev jättemäktigt. Vi sjöng utländska.
Krossa, smälta, riva, garnera
Äppelpaj med egen vaniljsås. Sid: 268 och sås 269 HKK- boken
Tillred mat av din fisk.
Effektiva möten Börja mötet med att klargöra mål. Vad ska ha hänt när mötet är slut för att det ska vara värt tiden? Fånga ”guldkorn” som hänt sedan vi.
KEMI NO år 6 Källängens skola KEMI.
Exempel på elevsvar uppgift 1
1. Presentation 2. Presentation av ämnet nzXKR4 nzXKR4 3. Vad är HEM:
Att skriva en beskrivande- och instruerande text
Salter och metalloxider Kap 5
Matlagningsmetoder Metoder för hur man lagar mat.
.. Vi valde ett äpple som ikon därför att det passar till namnet (M L K) och temat. Det ser fräscht ut och representerar klokhet. Äpplet har en fin grön.
Kost och Prestation Kost Träning Vila Inställning.
Recept på bullar, bollar och järpar samt spreads
Ämnen har egenskaper Lukt surt beskt Smak sött salt.
Gulaschsoppa och lite konsumentekonomi.
VEGA på Sörgårdsskolan
Äppelpaj med egen vaniljsås. Sid: 268 och sås 269 HKK- boken
Medeltiden historia åk 4 del 2
Biggest Party! Hur lyckas jag som bäst? Hur slår vi som ship rekord?
Nina Barresjö Carpe Diem
Lektion 4 Fisk Paula Frösell, leg dietist och Brand manager Mat & Måltider och hälsa.
Lektion 1 Grönsaker, frukt och bär
Lektion 3 Frukost Paula Frösell, leg dietist och Brand manager Mat & Måltider och hälsa.
CHILI-CHORIZO-GRYTA MED SPAGHETTI
Hur når vi våra gemensamma mål?
Kanderade mandlar 200 gram mandel 2 msk vatten 4 msk socker
Tillred mat av din fisk.
Ugnsbakad panerad kyckling
Auberginerullar Tillagad med MandoChef Tillagning: Ingredienser
Presentationens avskrift:

Baguette med Gourmetbullar 4 portioner 1 pkt Gourmetbullar, Hälsans Kök Gourmet 4 baguetter smör 4 salladsblad 1 liten purjolök 1 syrligt äpple 2 dl lätt crème fraiche 1 tsk curry 1 tsk acaciahonung salt och peppar Öppna baguetterna, bred på smör och lägg ett salladsblad i varje baguette. Hacka purjolöken och äpplet fint (låt skalet på äpplet vara kvar). Blanda crème fraiche, purjolök, äpple, curry, honung, salt och peppar i en skål. Fyll baguetterna med crème fraiche-blandningen och toppa med Gourmetbullarna. Packa i smörgåspapper.

Burgare med Cole Slaw 4 portioner 1 pkt Gourmetburgare, Hälsans Kök Gourmet 4 hamburgerbröd 200 g vitkål 2 morötter 1 äpple 1 msk äppelcidervinäger 1 msk senap 3 msk majonnäs 3 msk lätt crème fraiche Salt Stek burgarna och låt dem svalna. Riv vitkålen fint, riv morötter och äpple grovt, blanda allt i en skål tillsammans med vinäger, senap, majonnäs och crème fraiche. Smaka av med salt. Lägg burgaren i brödet och sedan Cole slaw-salladen. Packa i smörpapper.