Baguette med Gourmetbullar 4 portioner 1 pkt Gourmetbullar, Hälsans Kök Gourmet 4 baguetter smör 4 salladsblad 1 liten purjolök 1 syrligt äpple 2 dl lätt crème fraiche 1 tsk curry 1 tsk acaciahonung salt och peppar Öppna baguetterna, bred på smör och lägg ett salladsblad i varje baguette. Hacka purjolöken och äpplet fint (låt skalet på äpplet vara kvar). Blanda crème fraiche, purjolök, äpple, curry, honung, salt och peppar i en skål. Fyll baguetterna med crème fraiche-blandningen och toppa med Gourmetbullarna. Packa i smörgåspapper.
Burgare med Cole Slaw 4 portioner 1 pkt Gourmetburgare, Hälsans Kök Gourmet 4 hamburgerbröd 200 g vitkål 2 morötter 1 äpple 1 msk äppelcidervinäger 1 msk senap 3 msk majonnäs 3 msk lätt crème fraiche Salt Stek burgarna och låt dem svalna. Riv vitkålen fint, riv morötter och äpple grovt, blanda allt i en skål tillsammans med vinäger, senap, majonnäs och crème fraiche. Smaka av med salt. Lägg burgaren i brödet och sedan Cole slaw-salladen. Packa i smörpapper.