Sverige Ordet Sverige kan bytas ut mot namnet på just er kommun! I det vita området går det bra att infoga bild på ert kommunvapen och infoga en textruta.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
3. Text Välkommen till övning 3. Här kommer du få lära dig bra grejer. Texthantering är något du bör kunna när du jobbar med Powerpoint. Det svåra är att.
Advertisements

Här skriver ni in ett namn på ert förbättringsarbete
Uppgiften i PowerPoint
SPF Värmland distriktet Utbildning mars 2011
PowerPoint 2007 Lathund.
Källkritik på Internet
Rapportskrivning – rep.
5. Grafiska objekt Redan på övning fem av sex! Här handlar det om att rita själv, färglägga och att låta kreativiteten flöda. Något för dig? Ritverktyg.
2. Utveckla en presentation
1. Detta är ett förslag på upplägg/rubriker som ni kan använda er av när ni ska dokumentera/presentera vad ni gjort i ert.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Version 1.2 Övningsuppgift Byta enhet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Kommunpussel Din uppgift är att sortera de organisatoriska delar på nästa sida på ett sådant sätt att det överensstämmer med hur din kommun är organiserad.
Välkommen!.
Källkritik på Internet - en presentation från Kolla källan
PIRATPARTIET Rubriksnitt: Impact, vanlig text Arial Här kan man lägga en lite ingressbetonad text på ett par tre meningar (men funkar även utan). Vill.
Titel på ditt arbete -undertitel, vad handlar det mer specifikt om? Introduktion Här bör man skriva en kortfattad introduktion till sitt arbete, eller.
Här skriver du in titeln på händelse- analysen.
Excel 2003 Grundkurs Lektion 5 Mahmud Al Hakim 1.
1 Joomla © 2009 Stefan Andersson 1. 2 MÅL 2 3 Begrepp Aktör: en användare som interagerar med webbplatsen. I diagrammet till höger finns två aktörer:
Daniel Cronholm biblios.se/data © Powerpoint - Övning 3 Formatera text och ändra formgivningsmallar.
(Orsak-verkan analys, Ishikawa)
Övning 4 Ritobjekt.
Titel på ditt arbete -undertitel, vad handlar det mer specifikt om? Introduktion Här bör man skriva en kortfattad introduktion till sitt arbete, eller.
Moment 2 Mall för presentation av idé
Högnivåspråk Tekniskt interaktiv miljö Stöd för: Algoritmskapande Analys Numeriska beräkningar.
1 Programhantering – Pass 9 Presentation Fortsättningskurs MS PowerPoint 2003 Del 1/2 Formatera Grafik och diagram.
Tillgänglighet ___________ ___________ ___________ ___________ ___________ ___________.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Presentation av Ta ej bort detta. Om du gör det är det brott mot våra regler. Reglerna hittar du under sidan OM KLASSKLUR. Läs de innan nedladdning.
2 Agenda 1. Börja arbeta med PowerPoint 2. Arbeta med presentationer 3. Formatera 4. Mallar, teman och bildobjekt 5. Grafik och diagram 6. Effekter och.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
1 Annons. 2 Rubrik Kort och gott om grundmallen Bakgrunden ska vara vit. I botten ligger ett silverfält (samma färg som finns i kommunvapnet.
Knappar i Excel Hoppa till Start Hoppa till Infoga Hoppa till Sidlayout Hoppa till Referenser Hoppa till Utskick Hoppa till Granska Hoppa till Visa Skriv.
Byt bild Byt gärna startbilden så det passar med din presentation. Några genrebilder samt mönster hittar du under M: Bilder_SABO_PP Ta bort bilden genom.
U6: Plantan växer Fundera på När jag mäter min planta måste jag tänka på …, för att jag ska kunna jämföra resultaten så rättvist som möjligt. Materian.
Infoga eget foto Infoga ett foto som täcker sidytan och placera det längst bak. Ta sedan bort exempelfotot! (markera och klicka “delete”) Enradig.
Hur man använder EasyWorship del 1
ÅK SKRIDSKO FÖR LIVET Till förmån för Barncancerfonden
Vatten finns i olika former
Vatten finns i olika former
Namnet på ditt evenemang
Wordgenomgång.
Om du jobbar i huset (ekero1)
Förnyelsebehov VA 1. Hur ser vårt nät ut nu?
Figurer.
Föräldramöte 2016/17 Varmt välkomna!.
Rubrik Förnamn Efternamn (klass)
Power Point - grundkurs
Tryck på F5 om bildspelet inte startar automatiskt
Samhällskunskap år 6 Catha Glaas, Thomas Smith
Välj detta som rubrikbild (ej film intro)
Hur jag kan använda justeringslager
Svara på frågorna genom att använda texten på s
Ditt namn | Din lärare | Din årskurs
Grattis på födelsedagen Karin!
Bakgrund.
Johan Johan Fira med oss! Fira med oss! fyller 21! fyller 21!
Grattis till att ha genomfört övningen: Stolt undersköterska
avsnitt instruktion SmartArt-grafikmed bilder på röd bakgrund (Medel)
Att skapa intyg för en aktivitet i Digiresan Som ett bevis på sina nya kunskaper ska varje deltagare efter genomförd aktivitet få ett intyg. För att.
Anne Wallace VICE VD First Street Brunswick, GA Kontor
Rubriklayout Underrubrik.
Robert Tamburello Vice VD Fabrikam
21:a 21:a Zacks Zacks födelsedag födelsedag Hjälp oss att fira
Grundkurs Windows och Word
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Presentationens avskrift:

Sverige Ordet Sverige kan bytas ut mot namnet på just er kommun! I det vita området går det bra att infoga bild på ert kommunvapen och infoga en textruta där ni kort kan beskriva vad som gäller i just er kommun. Här kan ni fylla i egen information. Infoga gärna ert kommunvapen som bild bredvid.

Sverige Ordet Sverige kan bytas ut mot namnet på just er kommun! I det vita området går det bra att infoga bild på ert kommunvapen och skriva en kort text om vad som gäller i just er kommun. Här kan ni fylla i egen information. Infoga gärna ert kommunvapen som bild bredvid.

Sverige Ordet Sverige kan bytas ut mot namnet på just er kommun! I det vita området går det bra att infoga bild på ert kommunvapen och skriva en kort text om vad som gäller i just er kommun. Här kan ni fylla i egen information. Infoga gärna ert kommunvapen som bild bredvid.