Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

U6: Plantan växer Fundera på När jag mäter min planta måste jag tänka på …, för att jag ska kunna jämföra resultaten så rättvist som möjligt. Materian.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "U6: Plantan växer Fundera på När jag mäter min planta måste jag tänka på …, för att jag ska kunna jämföra resultaten så rättvist som möjligt. Materian."— Presentationens avskrift:

1 U6: Plantan växer Fundera på När jag mäter min planta måste jag tänka på …, för att jag ska kunna jämföra resultaten så rättvist som möjligt. Materian som gör att min planta kan förvandlas från ett litet frö till en stor planta kommer från … Materian kommer in i växten … Hur mycket växer plantan?

2 U6: Plantan växer Varför växer plantan Forskares teorier för flera hundra år sedan: Klyvöppningar Näringskedjor

3 U6: Plantan växer Sammanfatta och diskutera

4 U7: Blad och knopp Fundera på Plantan behöver bladen till... I knoppen finns … Om jag sätter en vit tulpan i vatten som färgats av blå karamellfärg, … Vi undersöker plantans delar

5 U7: Blad och knopp Min planta Rita på specielt papper, så infogar vi den sedan. Vilka delar av växten används?

6 U7: Blad och knopp Sammanfatta och diskutera Blomknoppar är viktiga delar av en växt därför att… Bladen behövs för att plantan ska kunna … Rötterna hjälper plantan att … Om plantan får en skada på stjälken kan den dö eftersom… Vi människor använder växtens delar på flera olika sätt, till exempel … Skriv ett eget svar på sista frågan, glöm ej att motivera. Ta bort den här texten.


Ladda ner ppt "U6: Plantan växer Fundera på När jag mäter min planta måste jag tänka på …, för att jag ska kunna jämföra resultaten så rättvist som möjligt. Materian."

Liknande presentationer


Google-annonser