Groupwise – skicka mail

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Lathund i W3D3 för Handläggare
Advertisements

Snabbguide och tips.
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
SNAPCHAT Grundare Evan Spiegel.
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
IPad grundkurs.
BANLÄGGNING I OCAD-8 Närpes OK.
Anneli och Christians Datorskola
Hur man Scannar i Netloan-nätverket
Detta är ett automatiskt lönesamtal
Kom igång med Disgen Sök i kyrkoböckerna med arkiv Digital
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
E-post juni 2013.
Internet Den som söker han finner. Internetkunskap (Ingela Ek) Fem vägar till en hemsida 1. Given adress 2. Hämta en adress från dina favoriter 3. Använda.
Servicekunskap Hur vill du jobba med boken?
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Videokonsultation med medborgare
”Internet anpassa” bilder
Manual: Att lägga in en nyhet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Enkel dator teknik Tips och tricks.
PRESENTATION av BOKNING OCH INCHECKNING. Nu kommer vi att visa hur enkelt du gör en bokning i.
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
Ta en bild Ta en bild Så här enkelt är det:: - Sitt ner framför monitorn. - Titta rakt in i kamerans lins. Ta en bild “ - Tryck “ Ta en bild “. -!!! SITT.
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
©storm.
Göra en enkel webbsida med word
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Grundkurs i Internetsökning
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Så här går det till att söka gymnasieprogram i Dexter
Sektorn för Socialtjänst
Demo dokument- och ärendehantering Polisförbundet
- Gå till adressen kronoby
1.Öppna först googlekartfilen du fått av byNet i googleearth genom att dubbelklicka på den. Notera att du måste ha installerat google earth. Detta görs.
Groupwise – skicka mail
Min första hemsida Hello world!. Byt bakgrundsfärg Hello world!
Links2keep - Nyb ö rjarguide. Links2keep Här kommer alla dina länkar att visas. Länkarna som du kan se på startsidan är exempel och kommer inte finnas.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Ledarmöte Koppla spelare till ditt lag När man loggar in i IDA möts man av den här vyn.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Fortlöpande chatt Skapa ämnesfeeds och spåra aktivitet
Tillgodo & Återbetalning
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
- en del av svensk idrott Kalender Administration.
Version 1.2 Övningsuppgift Skriva och justera vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.3.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Lärarutbildningen Linnéuniversitetet. Valbara kurser ht-13 1GN019 Bildpedagogik - för grundlärare med inr mot arbete i åk 4-6 och grundlärare med inr.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
SNABBGUIDE FÖR SÄNDFUNKTIONER OCH FAX PÅ CANON imageRunner ADVANCED Denna guide är till för att du snabbt skall komma igång med att utnyttja din Canon.
VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
WEBBORDERGUIDE.
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Handläggarutbildning
Vi i Guddarps IF kommer börja använda oss av Bokat.se!
Rapportera resultat med titel
Ljustadalens skola
Presentationens avskrift:

Groupwise – skicka mail Skapa adressbok Lägga in adresser Göra grupper Skicka till en grupp Ps. Klicka på en knapp när du vill veta mer.

Skapa adressbok Klicka på adressbok Klicka på adressboksalternativ Klicka på skapa Namnge boken tex Lilla Eken

Lägga in adresser Klicka på adressbok Klicka på ”lägg till post” Välj vilken adressbok du vill spara i 4. Skriv in uppgifterna

Göra grupper Klicka på adressboken Välj den adressbok som adresserna finns i Klicka på ”Sök” och alla adresser kommer upp 4. Klicka i rutan för de adresser som ska vara med i gruppen 5. Klicka på ”till”

Nu har du alla de adresser du vill samla i en grupp i fältet till höger. Klicka på spara grupp Ange vilken adressbok den ska sparas i Döp gruppen, tex Eken 09/10

Skicka till en grupp Klicka på nytt för att skicka mail Klicka på adressboken och välj den adressboken där gruppen finns Klicka på sök och alla adresser kommer upp

Klicka i rutan framför din grupp Klicka på till Klicka på OK i fältet till höger Nu öppnas åter ditt brev. Voilá!