Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på 070 715 48.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
BANLÄGGNING I OCAD-8 Närpes OK.
Skapa ett video-CV på YouTube
SynerTrade: Användarguide för leverantörer
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
Ansökan till Vuxenutbildning steg för steg
E-post juni 2013.
Betaltjänster E-legitimation Juni 2013.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Hur registrera t.ex älgobs och avskjutning i Viltdata?
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Aktivitetskort på nätet
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
IM fakturahantering Bildspelet rullar automatiskt Du har fått ett mejl
Göra en enkel webbsida med word
Exempel/Utbildning Delegering för behörighetsbeställning
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
1 Information för area Sonja Hönig Schough Area Info Master.
Areamöte den 17 april 2010 i Uddevalla Ingrid Rylander, Info Master i Area 03 bost , mob , arb
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Medlemsregister - grund
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
VAD HÄNDER MED LOK-STÖDET? Från manuellt till digitalt Från nu och in i framtiden.
- Gå till adressen kronoby
Internet Styrdatorer och kablar Uppkopplade användare Servrar 182.QRZN.
Groupwise – skicka mail
IdrottOnline Mobilapp.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet Besöks- och leveransadress: Fiskartorpsvägen 15A, Stockholm Telefon växel: E-post:
EKÄNGENS IF NÄRVAROREGISTRERING MEDLEMSHANTERING ADMINISTRATION.
Licensregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna registrerar licenser till era spelare och lag. Har ni frågor ring Marika.
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Licensmanual 2015 Steg 1-13 visar hur ni ansöker om en licens Steg visar hur ni i efterhand kan kontrollera era licenser 1.
Uppdaterad januari 2015 Webbanmälan till högskolestudier ht 2015 Material för studie- och yrkesvägledare.
Groupwise – skicka mail
Snabbreferens för Lync 2013 för Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Med Lync kan du börja samarbeta utan att schemalägga ett möte.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.2 Övningsuppgift Bifoga fil Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Snabbreferens till © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync Web App Anslut till ett Lync-möte med ljudet på datorn Om du inte har Lync 2013 kan.
BVForum - en genomgång för revisorer Sören Thuresson.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Windows Live Messenger. MSN. Vad är Windows Live Messenger ? Ett klient program för direktmeddelanden, dvs ett program som laddas ned från Internet och.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Datorhjälp i Släktforskningen
Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till aktiv deltagare Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
LOK-Stöd. Kommunalt & Statligt Kommunala & statliga aktivitetsstöd skall redovisas 15 februari resp. 15 augusti Nytt för 2014 – personnummer på alla medlemmar.
Gör en traditionell släktbok med Disgen
GULD är pengar resten är kredit
Matdagbok 1177.se.
WEBBORDERGUIDE.
LATHUND BLODOMLOPPET 2017 Gå in på
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Lägga in ny medlem Ta bort medlem
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Ljustadalens skola
Presentationens avskrift:

Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på 070 715 48 62 eller mejla till info@amerikanskfotboll.com

Gå in på eran föreningshemssida Gå in på eran föreningshemssida. Logga in genom att klicka på hänglåset, skriv in ditt idrotts ID eller personnummer därefter lösenord. Klicka på Logga in.

Klicka sedan på fliken medlemsregister för att börja hantera era medlemmar

För att lägga till fler personer samtidigt dock max 100 personer åt gången. Klicka på Ladda ner importfil. Ändra till amerikansk fotboll

Klicka först på spara som för att ladda ner och spara excel importfil Klicka först på spara som för att ladda ner och spara excel importfil. Öppna sedan den sparade filen i Microsoft excel.

Fyll i så mycket uppgifter ni kan MEN för, efternamn, kön, personnummer, adress, postnummer, postort och land MÅSTE fyllas i för samtliga medlemmar du ska importera till IdrottOnline. Max 100 personer åt gången. Klicka sedan på spara.

Gå sedan tillbaka till hemsidan (Logga in igen om du loggats ut) klicka på medlemsregister. Klicka sedan på importera för att ladda upp din excellista

Klicka på välj fil och bläddra fram till excelfilen med alla medlemmar i som du sparat i excel och klicka sedan på OK

Därefter kommer alla medlemmar upp på sidan dvs de medlemmar som är korrekt ifyllda med för, efternamn, kön, personnummer, adress, postnummer, postort och land. Klicka sedan på godkänn ändringar om ni gjort ändringar av redan befintlig medlem. Klicka annars på fortsätt till höger på sidan.

När du klickat på fortsätt kommer denna ruta att visas. Klicka på OK.

Om du vill söka efter nyinlagda medlemmar, skriver du förnamnet och/eller efternamnet på den du söker och klicka sedan på sök. Här kan du sedan andra, ta bort, skicka e-post m.m. till medlemmen.

För att lägga till en medlem åt gången så följer du anvisningarna som kommer nu.

För att lägga till 1 ny medlem klicka på ny medlem

Fyll nu i personnummer, namn, postort och kön Fyll nu i personnummer, namn, postort och kön. (Klicka i ofullständigt personnummer om du inte har de sista 4 siffrorna). Klicka på gå vidare

Fyll i de tomma fälten så gott du kan men för, efternamn, kön, personnummer, adress, postnummer, postort och land måste fyllas i. Skrolla sedan ner på sidan

Fyll i uppgifter om medlemmen och ange vilken roll han/hon har i föreningen. Skrolla sedan ner.

Här kan du fylla i kontaktuppgifter till målsman Här kan du fylla i kontaktuppgifter till målsman. Klicka sedan på spara och lägg till en ny om du vill lägga till en ny medlem. Klicka annars på spara.

Alla medlemmar ska registreras i IdrottOnline Föräldrar, stödmedlemmar, passiva alla som betalar någon form av medlemsavgift.