Kyrkoavgiften: 1% av din beskattningsbara inkomst planteras för tillväxt, i din församling och i vårt världsvida engagemang genom EFK.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Introduktion till dagens övning
Advertisements

Din vänskap är en värdefull skatt....
Samband mellan stress och kommunikation
Bön صلاة Sannerligen, om någon säger till berget här: Upp och kasta dig i havet! och inte tvivlar i sitt hjärta utan tror att det skall gå som han säger,
Ny frikostighet Filipperbrevet. Paulus tar emot – och ger…  Tar emot Jesu tilltal  Ser klart  Får förlåtelse  Får förtroende.
Individuell handlingsplan för dig som chef
”Jag har ställt en dörr öppen…”
Kyrkornas globala vecka Tänk på det som är där ovan, inte på det som är på jorden. Kol 3:2.
Gå in på vår medlems- och anmälningssida Gå in på Hovsta IF hemsida Klicka på medlemsanmälan eller aktivitetsanmälan En sida med en länk.
Relationskompetens Förmågan att ”se” det enskilda barnet på dess
Här kommer en gammal kinesisk visdom!
Offer och bön till distriktet. Svenska Missionskyrkan och SMU i Mellansvenska distriktet.
Senior-Ekonomi Välkommen till Skatteverkets del av Senior-Ekonomi. Avsnittet är tänkt att hållas på ca 55 minuter. Vi går igenom hur pension och lön beskattas.
Om jag hade möjlighet att fånga regnbågen hade jag gjort det för din skull och delat dens skönhet med dig.  
Be f ö r Politiker ”Först och främst uppmanar jag till bön och åkallan, till förbön och tacksägelse för alla människor, för kungar och alla som har makt”
Satsdelar Predikat Subjekt Direkt objekt Indirekt objekt Adverbial
MIDDAG Lördag 30 oktober MIDDAG Lördag 30 oktober MIDDAG Lördag 30 oktober MIDDAG Lördag 30 oktober MIDDAG Lördag 30 oktober MIDDAG Lördag 30 oktober MIDDAG.
Boverkets roll - marknadskontroll - kontaktpunkt - utveckling av CPR Sida 1.
Idrottsfysiologi, tränings och tävlingslära 2
Bygg upp min kyrka! Jesus Kristus är grunden Vi är Guds medarbetare
Musik: Nightengale Serenade
Minnena kommer så ofta till mig nu är allt borta jag fattar det ej.
Vigslar inom EFK efter 1 jan 2012 En ny praxis introduceras.
Elizabeth Odalen Bjord
UVI hos vuxen kvinna A. Ålder 25 år (ej gravid) B Tidigare episoder Enstaka episoder, de senaste för två månader sedan (minns ej vilket preparat) C. Symtomens.
Två vägar för att ge till hela Missionskyrkan Kyrkoavgiften till församlingarna Kyrkoavgiften till församlingarna Missionsgåvan till församlingarna.
Framtidens församling Urban Ringbäck. Detta har varit typiskt för Smyrna Förkunnelsen Mission Musiklivet Barn och ungdomsverksamhet Församlingsplantering.
Din vänskap är en värdefull skatt....
Jesus möten Mark 2:13-17.
Världens kurs – kyrkan och utveckling 1874 – Svenska kyrkans mission Kyrkomission; hela kyrkans ansvar att grunda och bygga nya kyrkor runt om i världen,
Problematik kring årsskiftet
Mission → Uppdrag Diakoni → Tjänande Kyrkan i världen – varför internationell mission och diakoni?
Små lätta moln ser jag på din himmel, din himmel som är blå.
Jag heter Sussi.
En hållbar utveckling tillfredsställer dagens behov
Pengar 1 Jacob Freij, Mogärdeskolan 4-9, Vetlanda –
När jag tänker på församlingen… Brofästet 6 februari 2011.
Göteborgs universitet
OLIKA FORMER AV ETIK.
Sång till Friheten Du är det finaste jag vet Du är det dyraste i världen Du är som stjärnorna Som vindarna Som vågorna Som fåglarna Som blommorna på marken.
Gillar du att angla? Trött på att vänta på att isen ska lägga sig på sjön?
Vem är Han? Vad vill Han? Vad kan Han? Frälsning, Andens verk?
Två vägar för att ge till hela Missionskyrkan Kyrkoavgiften till församlingarna Missionsgåvan till det gemensamma Kyrkoavgift +
MISSIONSKYRKAN Svenska missionskyrkan har existerat som en egen rörelse sedan 1878, på grund av att man vill lägga större vikt på kristen mission i Sverige.
Novus Opinion Lärare om skolan Arne Modig Viktor Wemminger.
Mina vårdkontakter. Svaranden Förra årets enkät låg ute i två veckor, i år låg den ute i 4 DAGAR!!! 66 % kvinnor 34 % män 66 % kvinnor 34 % män.
Dokumentation från höstkonferensen på Clarion Sign, Stockholm, den oktober 2012 Tema Kommunen som motor i samhällsutvecklingen med medverkan av Roland.
Möte hos Österåker Östra Ryds församling Möte hos Österåker Östra Ryds församling Utdrag ur bildspel från möte hos Svenska kyrkan. Deltagare Kenneth.
Länsstyrelsegemensam brukarundersökning Företagsstöd inom landsbygdsprogrammet Undersökningen har genomförts av Statisticon AB på uppdrag av nio länsstyrelser.
Historia och innebörd.  …en rätt för alla människor att färdas över privat mark i naturen och att tillfälligt uppehålla sig där.  Men… … med rätten.
Medveten nävaro Du kan öka din förmåga att göra det bästa av varje situation. Du minskar ditt automatiserade sätt att reagera och ökar din valfrihet och.
Länsstyrelsegemensam brukarundersökning Miljöfarlig verksamhet Undersökningen har genomförts av Statisticon AB på uppdrag av nio länsstyrelser. Statisticon.
Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer.
Två vägar för att ge till hela Missionskyrkan Kyrkoavgiften till församlingarna Missionsgåvan till församlingarna och det gemensamma Kyrkoavgift + Missionsgåvan.
Breddad rekrytering. Det finns 4 saker jag vill att ni har med er härifrån 1.Målgruppstänkande 2.Gruppen gymnasiestudenter är inte en målgrupp utan.
Välkomna.
Senior-ekonomi Välkommen till Skatteverkets del av Senior-Ekonomi. Avsnittet är tänkt att hållas på ca 55 minuter. Vi går igenom hur pension och lön beskattas.
Välkomna till musiken! Lyssna på programmet om ramsor
Konjunktioner bindeord.
Din pension? Gör en prognos. För att uppdatera sidfotstexten, gå till menyfliken: Infoga | Sidhuvud och sidfot. PENSIONSPROGNOS Den vanligaste pensionsfrågan:
Lässtrategier. 1. Före läsningen- strategier 1.1 Sätt upp mål med läsningen.
Possessiva pronomen.
Dela för helhetens skull Seminarium kyrkokonferensen 2016 Christer Jonsson kyrkostyrelsen Lasse Svensson kyrkoledare Marianne Dahl Radhe administrativ.
VI BER OCH GER2014 SAM:s bön- och insamlingshelger januari och 1-2 februari.
Kyrkans världsdag Uppsala 14 maj Vårt internationella arbete.
”Alla vägar bär till Rom” ”Rom byggdes inte på en dag”
Budget 2017 Holmsund församling
Budget 2018 Holmsund församling
Vad betyder förhållningssätten för mig (oss) som chef?
Presentationens avskrift:

Kyrkoavgiften: 1% av din beskattningsbara inkomst planteras för tillväxt, i din församling och i vårt världsvida engagemang genom EFK

”Jag blir lycklig då deklarationen kommer, då ser jag hur mycket som dragits från min inkomst och planterats i mission – utan att jag märkt av det!”

Kyrkoavgiften: smidigt givande till din lokala församling och till vårt världsvida uppdrag inom EFK

”Jag blir lycklig då deklarationen kommer, då ser jag hur mycket som dragits från min inkomst och planterats i mission – utan att jag märkt av det!” Kyrkoavgiften: smidigt givande till din lokala församling och till vårt världsvida uppdrag inom EFK Med automatik avsätts 1% av beskattningsbar inkomst som gåva

”Jag blir lycklig då deklarationen kommer, då ser jag hur mycket som dragits från min inkomst och planterats i mission – utan att jag märkt av det!” Kyrkoavgiften: smidigt givande till din lokala församling och till vårt världsvida uppdrag inom EFK Med automatik avsätts 1% av beskattningsbar inkomst som gåva Anmälan innan 31 oktober gör att givandet inleds följande år

”Jag blir lycklig då deklarationen kommer, då ser jag hur mycket som dragits från min inkomst och planterats i mission – utan att jag märkt av det!” Kyrkoavgiften: smidigt givande till din lokala församling och till vårt världsvida uppdrag inom EFK Med automatik avsätts 1% av beskattningsbar inkomst som gåva Anmälan innan 31 oktober gör att givandet inleds följande år Anmälningstalong finns i din kyrka eller på