A O U Å E I Y Ä B C D H J K N P Q T V X Z

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Höstens vägledning i åk 9
Advertisements

Titta på alla bilderna i bildspelet och läs texterna på bilderna.
BÄRSTADSSKOLAN f a k t a Flexibel förskola/skola i två plan
ClaroReadPro V5 B engt Österlind Solna Skoldatatek 18 november 2009.
Komplement Bornholmsmodell för förskolan
Markera/välj bilden till höger och kopiera den till klippbordet med ctrl-c. Flytta till Photoshop och öppna ett nytt dokument i menyn eller med.
Några moln tillgängliga gratis på Internet
Gratis mallar – Mallar.info
Producerad av Publiciteta&Co Sundsbussarna Förslag på ny design av hemsida Publiciteta&Co 2006.
Kort om | Sömmar.
Avgiftslista via Internet
Från information till interaktion
Den magiska tråden. Jag har gjort en höst halsduk. Den skulle vara varannan varm färg och varannan kall färg. Jag har bytt färg flera gånger.
SQZBZO.
Rita av.
Projekt regnbågen En dag i september när vi skulle gå till skogen, såg vi regnbågen. - Titta regnbågen ropade barnen.
Geografiprov Det här är Ole. Han är en norrman som är på besök i Finland. Hans kamrater har berättat för honom att alla finländare är tröga och har dålig.
Välkommen!.
SVENSKA.
Word Read Plus 08 talsyntes
Studera svenska när det passar dig
Fotografera mera! fotograferamera1.ppt.
Nyårsafton Ett fotoreportage av Daniel Fasth
Instruktion för montering och användning av kodad bokstavsram för ögonpekning De fyra liggande A4-bilderna lamineras tillsammans i en stående lamineringsficka.
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Materia del 2.
Försvar mot 2 ruter Multi
Arbetsgång 16/1 Gör uppgiften: ”Samma motiv på grundfärgerna”
Dorotea 2015 Chefstränare Anders Brundin örh: Johanna, Eric O, Bianca, Lovisa, Nora, Anna, Klara, Moa, Malin, Gül mrh: Madicken, Ester P, Hilma frh: Ester.
STOR BOKSTAV -I början av en mening… -Vid egennamn… -människor, djur
Var är tummen? Syfte: lära sig namn och lära sig hälsa på varandra. Lära sig rumsadverb ”här” och ”där”. Beskrivning: aktivitet att genomföra i par. Första.
Nu lär vi oss lite om likheter och skillnader mellan språken!
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Vision Västra Götaland det goda livet - ur ett medborgarperspektiv
Vad är gatukonst/graffiti?
Rikskinesiska En uttalsövning. Konsonanterna B och P Bà: Far Bâo: Mätt Bàng: Bra, stark Bù: Inte Pà: Rädd Pâo: Springer Pàng: Tjock Pù: Butik.
Vård utan omvägar - en del av programmet för ökad patientsäkerhet
Mobila tjänster – Järfälla kommun
Version 1.2 Övningsuppgift Kvittera inskrivning och kallelse Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.1.
Uppgift 5 Tekniska rapporten En beskrivning av ett uppdrag ni har gjort i er grupp. Du ska bifoga en programmeringshandledning som visar hur man programmerar.
Prata om våld med pictobilder
Bedömning av text Innehåll Texten är lätt att följa och förstå. Innehållet stämmer med uppgiften och följer instruktionerna. Längden på texten är tillräcklig.
Kokstriss. Kokstrissen är gjord av manganstål Den är gjord ca 1960 på Bofors.
Lektion 8 Grundkurs. SH:s första bud utan trumfstöd 1-över-1 Din partner öppnar budgivningen med 1♥. Vad bjuder du med ♠ A Q 8 6 ♥ K 4 2 ♦ Q 7 5 ♣ 6 5.
Workshop 2: Skapa egna e-tjänster och skicka ärenden till era patienter.
QR-koder ”Skolan ska ansvara för att varje elev efter genomgången grundskola kan använda modern teknik som ett verktyg för kunskapssökande, kommunikation,
Att förstå, och kunna orientera sig i en kartbok
Python.
Kort om | Sömmar.
Matdagbok 1177.se.
Fredagsmys Vecka 8.
Sommarträning 2015! Nu när fotbollen är slut är det bra om du fortsätter att hålla igång. Vår önskan är att du springer 2 km en gång i veckan och att du.
AIK HOCKEY TEAM 00 SPONSRING 2011/2012.
TJ-ljudet (nästan som sch!)
HÄLSOSTADEN Ängelholm Carl-Johan Robertz Förvaltningschef
Tilldela roller i Sportnik
Svenska Förkortningar
VOKALER Tränar vokaler och konsonanter MÅL Titta på bilder Hitta rätt ord Läsa orden Repetera orden DATUN:
C H M S X Å A F K P Q V B G L R W Y D I N T Z Ä E J O U Ö
 Kap 6 1NT - överföring 2
CAN/CKF Möte Västerås
G Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
G Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
V Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
Sang-spel allmänt Blockering "Andra hand"
Prata om våld med pictobilder
B Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
V Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
Presentationens avskrift:

A O U Å E I Y Ä B C D H J K N P Q T V X Z F Ö ) G Framsida KLIPP UT DENNA RUTA Håll ramen så att du som samtalspartner kan se genom hålet var den som pekar tittar. Tänk på att hålla så att du inte täcker för någon av bokstavsrutorna. Ge instruktion att först titta på bokstaven och sedan på en ram med bokstavens färg Pratbubblan betyder att man är klar och vill ha meddelandet uppläst. Bocken betyder att något blev fel. H J K L N P Q R T V X Z S a M

B C D E I Y Ä A O U Å T V X Z N P Q H J K F E I Y Ä A O U Å Ö G ) Baksida KLIPP UT DENNA RUTA Håll ramen så att du som samtalspartner kan se genom hålet var den som pekar tittar. Tänk på att hålla så att du inte täcker för någon av bokstavsrutorna. Ge instruktion att först titta på bokstaven och sedan på en ram med bokstavens färg Pratbubblan betyder att man är klar och vill ha meddelandet uppläst. Bocken betyder att något blev fel. Ögonpekningsram från DART. Besök www.dart-gbg.org för mer information om kommunikation och kommunikationshjälpmedel. T V X Z N P Q R H J K L S M a