Vad har vi gjort 2016 Installation av avgasrenare i värmesystemet för att eliminera luft i värmeledningarna Färdigställt balkongprojektet Gårdsrenovering.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Europeiska kommissionens förslag till:
Advertisements

Myndighets-presentation
LTA - Tryckavlopp för småhus
Nya fönster på Brf. Bygatan
BRF Hugin – Ekonomi 2012 Martin Dremo. Intäkter och kostnader.
Nya balkonger BRF Dragonen 2015 Före Efter
JUNI 2008 FÖRNYELSE AV FLERBOSTADSHUS UPPLÄGGNING AV STUDIEN Ca 350 intervjuer med följande kategorier:  Allmännyttiga bostadsbolagca 160.
Införande av Meliors läkemedelsmodul för slutenvård på
Fiber till hemmet. Agenda Presentera dagsläget Vad har vi gjort sedan sist Valet av nätbyggare Vem vi valt och varför Insatser och Fiber bonus Tidsplan.
Presentation av värmeprojektet
Ekonomimöte Brf Fridhem 24 november 2011
Förslagsframställan den 8 februari Uppdraget Vidare utredning som skall visa på hur samfälligheten bör gå vidare i frågan om att investera i nytt.
Nr 41 (1/12) Innehåll i detta nummer: Ny styrelse Träffa Styrelsen Informationsmöte för inflyttade Stora Parkeringen Trappstädning Tvättstugor Trapphus.
Extrastämma för att konfirmera stadgeändring 25 januari kl i föreningslokalen Dagordning § 1 Stämmans öppnande § 2Val av ordförande vid stämman.
FÖRENingsstämma Högsta beslutande organ
Balkongprojekt 2015 Brf Skutskepparen 52.
STOR EXKLUSIV VILLA för FÖRETAGARE – HÄSTFAMILJ i Södra Helsingborg. Vackert kustnära läge, vid Rya golfbana Bo-area ca 440 m. Inomhus-pool. Stor tomt,
Humleposten december 2011 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.
Nya skatteregler - förslag
Översyn av stadgar, policys, instruktioner samt komma med förslag till förändringar. Överväga regler för ersättning vid olika upplåtelser och uthyrningar.
Hyreslägenhet och bostadsrätt kap.12
Extra föreningsstämma 11 december 2008 Presentation av renoveringsplaner Stein ErtzgaardOrdförande Karin MagnussonLedamot Johanna LjungdahlLedamot Robert.
Förslag på dagordning Fastställande av närvarolista/röstlängd
Här följer information från det senaste styrelsemötet den 8/5. Vårstädning Rensning av hängrännor Målning av fastigheterna Ny förvaltare
Humleinfo Maj 2008 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i.
Individuellt stöd till studenter med funktionshinder
Detaljplan enligt nya PBL seminarium på länsstyrelsen Sammanställning av diskussionsfrågor.
Central eposttjänst 1 Central eposttjänst vid Lunds universitet.
Garagegolv Varför Många garagegolv har gått sönder, det samlas vatten och det blir värre och värre Garagen i den södra längan (18 st) åtgärdades i fjol.
Stadgar och kod för brf Film på youtube, klicka på bilden för att se den.
Erik Höglin Konsekvenser av att införa ett balansmål för finansiellt sparande i offentlig sektor 14 augusti 2015.
Nr 44 (1//15) Innehåll i detta nummer: Styrelsen Ansvar- eget och föreningens Andrahandsuthyrning Källsortering Bridge Balkonggolv Trappstädning Elrenovering.
Utredning föreningsstöd Falkenbergs kommun Johanna Åstrand – förenings- och bidragskonsulent Annika Nennesson – boknings- och systemansvarig Carola Andersson.
Telia Bredband / TV / IP telefoni Installation under december. Start senast 1 januari Kostnad 299 kronor / månad. Debiteras på hyresavin som tillägg.
Informationsmöte 8 juni 2016 HSB Hakefjorden Norra.
Öppet Hus 27 januari Teknikvägen Kurt Lillieholm & Nils-Arne Johansson.
Öppet Hus 25 november Turbingränd Margareta Larsson Axell & Lars Bentell.
Brf Illerns Ekonomi möte Brf Illern Historik Mkr p Balans resultat Underhålls fond Lån
Hållbar utveckling av skogen. Tekniska lösningar inom skogsbruk  Vilka tekniska lösningar har man gjort inom skogsbruket?  Exempel på lösningar som.
Vad har vi gjort/skall vi göra 2015 Beslut i hyresnämnden i början av juni månad som biföll vårt stämmobeslut om nybyggnation av balkongerna Överklagan.
VÄRMEGRUPPEN. VARFÖR GÖR VI DETTA?  Vi vill lösa de problem vi har med vårt interna värmesystem.  Vi vill säkerställa att vårt område har ett fortsatt.
Ta med dig kartan ut i skogen Du behöver inte ladda in några nya program. Du finner webbappen på adressen Du får information.
STADGAR & KODEN HSB NORMALSTADGAR FÖR BRF HSB KOD FÖR BRF.
Storstugan 2.0 Informationsmöte
KjR Utb Så här kan det gå!.
Ska du lämna anbud eller utföra arbete för Renova AB?
Definitioner: Underhåll och Investeringar
Förslag till nya stadgar
Projekt eller uppdrag? Syftet med denna guide är att hjälpa dig strukturera ditt arbete och vägleda dig i valet om uppgiften ska hanteras som ett uppdrag.
Stadgar och kod för brf Film på youtube, klicka på bilden för att se den.
Extra föreningsstämma Brf Risten 23 mars 2017
Beställare Inside KOM Mötes- samordnare Intern Service* IT Reception
Komponentavskrivning och underhåll
ATT MÖTAS MED KVALITET Loka Brunn Kjell Ring
Välkommen! Årsstämma 16 maj Ljungs Samfällighetsförening
Välkommen! Årsstämma 18 maj Ljungs Samfällighetsförening
2008/ / / /12 Fasadrenovering Fönsterbyte
Information på Uppföljningsmöte
Ändringar i Brf-stadgarna
Projekt eller uppdrag? Syftet med denna guide är att hjälpa dig strukturera ditt arbete och vägleda dig i valet om uppgiften ska hanteras som ett uppdrag.
Ekonomimöte
Projekt eller uppdrag? Syftet med denna guide är att hjälpa dig strukturera ditt arbete och vägleda dig i valet om uppgiften ska hanteras som ett uppdrag.
Dags att inventera tillgängligheten i flerbostadshus!
Bostadsrättsföreningar och bostadsrätt
Information på Uppföljningsmöte
Information från styrelsen Studio2
Förslagsprocessen 1. Information går ut till alla medlemmar under vecka 3 om att de har möjlighet att skicka in max tre förslag, förslagen skall inlämnas.
Brf Kvarnberget Föreningsstämma 2019.
Infomöte om vår nya sophantering
Välkommen till inflyttningsmöte
Presentationens avskrift:

Vad har vi gjort 2016 Installation av avgasrenare i värmesystemet för att eliminera luft i värmeledningarna Färdigställt balkongprojektet Gårdsrenovering till följd av balkongprojektet anpassning av transportvägarna och kantsten och asfaltering av gångvägar Förslag och omröstning om att ersätta de gamla föreningsstadgarna med 2011 stadgar vid extra föreningstämma. Avgiftsförändring +5 % på alla avgifter/hyror( vilket innebär att en normal 3:a kostar 3.775:- 2016 i stället för 3.595:- 2015 Avgiftsförändring på bastu och gym. Höjs till 400:- per år Temporär stopp för avsättning till inre fond under året

Planer för 2017 Planering av byte av fönster och renovering/tilläggsisolering av husgavlar med 1 gavel per år klart 2022 Nya parkeringstillstånd vilket föranleder översyn av regler och införande av gemensamma regler och villkor för alla 3 föreningar på Sätunavägen. Kostnad per tillstånd 500:- per år, ingen begränsning antal tillstånd per lgh, gäller endast personbil i drift (skattad och försäkrad), skall få plats inom markerad ruta och husbil och dylikt hänvisas till HSB för bokning av separat husvagn/husbilsparkering. Kostnad 100:- månad, mer info kommer Gruppanslutning genom Bredbandsbolaget från början 2017 för data och telefon. rätt till att beställa premiumrouter. Kostnad 190:- per månad, mer info kommer Förslag att ersätta 2003 års föreningsstadgar med 2011 års i samband som evt fastställs vid ordinarie föreningsstämma i vår Avgiftsförändring +5% på alla avgifter/hyror(vilket innebär att en normal 3:a kostar 3.962:- 2017 i stället för 3.775:- 2016) Temporär stopp för avsättning till inre fond under året

Planer för 2018 Renovering/tilläggsisolering av husgavel Översyn av samtliga lekytor och evt. byte av sand Målning av kvarvarande cykelrum Målning av plåthuv över entréer Högtrycksspolning av köks/combistammar Avgiftsförändring +5% på alla avgifter( vilket innebär att en normal 3:a kostar 4.160:- 2018 i stället för 3.962:- 2017 Temporärt stopp för avsättning till inre fond under året

Planer för 2019 Renovering/tilläggsisolering av husgavel Byte stuprör och hängrännor Byte fönster Byte låscylinder I nuläget ingen planerad förändring på avgifter/hyror Återgång till avsättning till inre fond under året

Planer för 2020 Renovering/tilläggsisolering av husgavel Byte kallgarageportar Renovering bastu Byte till ledbelysning ute Soprumsutrustning I nuläget ingen planerad förändring på avgifter/hyror

Planer för 2021 Renovering/tilläggsisolering av husgavel Byte av entre´ och källardörrar, aluminium Kontroll/verifiering av elmätare, ca 5% av beståndet kontrolleras Installation av bergvärme Byte till ledbelysning i portar och källare Rengöring sand lekplatser I nuläget ingen planerad förändring på avgifter/hyror

Planer för 2022 Helmålning trapphus och entre´ Byte motorvärmaruttag Byte vindskivor entre` och balkong I nuläget ingen planerad förändring på avgifter/hyror