Skogås-Trångsunds FF F03

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Luleå Hockey Team 08. Luleå Hockey Unga Utvecklingsgruppen Ulf, Helge och J-Tränare Ungdomsansvarig Helge Lauritsen.
Advertisements

Fotbollsplan 2016 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte S-T FF - F03 1.
Föräldrarmöte Flickor 06/07 Fotboll VÄLKOMNA!
Föräldramöte P IK Brage P07 Föräldramöte IK Brage P07 15 april :00-19:30 Agenda Organisation - Hur ska vi organisera oss inför säsong.
Säsongsavslutning BBFF P98, 7 oktober Välkomna.
Föräldramöte P/FXX. Vårt fantastiska lag ! Kalle Pelle Lisa NN.
Fotboll P-06 Uppstartsmöte Vi önskar träna och leda fotboll för pojkar födda 2006 i Enebyberg med en idé som tar hänsyn till både ett kort.
I samarbete med Nikolaus Koutakis Örebro universitet 1.
Föräldramöte BHC U12/U13 (Team -04/-05)
Välkomna till Skiljebo SK P-07 Föräldramöte. Dagens program Skiljebo Vill Vaktmästeri / Kiosk Medlemsavgift Regler och förordningar Tränarfilosofi Upplägg.
Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte S-T FF - F03 1.
Mål, värderingar, syfte och förhållningssätt för Askim IK F97 Detta dokument beskriver hur vi, Askims IK flickor 97, ser på vårt fotbollsspelande.
VÄLKOMNA ! FÖRÄLDRAMÖTE P-05 3 APRIL Nuläge I slutet av januari drog vi igång med träning utomhus Uppehåll dec-jan Nästa vinter planerar vi att.
Säsong 2015 BK Sport P03. Agenda föräldramöte 12/11 Våra mål Matcher –9-manna: Vad är skillnaden? –Besked om säsongen Viktigt! Säsongsplanering.
LB 07 P98 Bunkeflo Föräldraträff VÄLKOMNA !! För nytillkomna: Vi som ledare är ledare för laget är: Per Ågren, Huvudtränare ( Oskar ) Guido.
Föräldramöte pojkar 04 Mossen BK pojkar 04 Föräldramöte Januari 2016– P04/03.
Välkomna till P-02 Föräldramöte 14 september. Tränings matcher och cuper höst vinter 2010 Vi skall försöka få till 2 st. 7 manna träningsmatcher till.
TRIVSELREGLER VALLENS IF F98 I omklädningsrummet :  Att alla sänker ljudnivån.  Att alla skall få en plats att byta om på.  Att alla håller ordning.
Föräldramöte 06/07 14 April Tränare: Jannika Samuelsson Erik Rutberg Mari Norman Roland Lahti Emma Lifbom Kassör: Malin Eriksson Lagledare: 06:
Föräldramöte Välkomna!!!. Agenda! Vad tränar P12, utvecklingsstegen KFF Matcher/ lagledare Laguttagning Att komma i tid till matcher Beteende.
Föräldramöte Team-02 Datum: Tid:
Välkomna på föräldramöte Åby IF F 04/05 Datum ! F 0 Spelglädje & kamratskap.
Dagordning YIS P06 Presentation av ledare för YIS P06
Skogås-Trångsunds FF F03
Föräldramöte F November 2016.
F08 Stuvsta IF 7:e mars 2017.
Möte Flickor 02/03.
Föräldramöte GUIF F05 CA/TO
Dagordning föräldramöte
Förhållningsregler Järfälla hC Team 07.
Föräldramöte P02 Fotboll
Kalmar FF P-04 inför säsongen 2017
Föräldramöte Hägglunds F07/08
Spelarmöte F-11 Välkomna!
Föräldramöte 20 november 2016
Agenda föräldramöte Grindvakt Vision & Värdegrund
FÖRÄLDRAMÖTE Säsongen 2014
Välkomna! Ledarträff Ope IF pojkar 08 Furuparken
Föräldramöte F08/09 Maj 2016.
Värderingar Spårvägen F98
Team 08 Agenda Ledare och roller i laget Träningar Matcher CUP
VÄGEN TILL MÅLGÅNG"   MålGång är en programförklaring som ska verka som stöd för våra aktiva, ledare och föräldrar och hela GSK/MIFs gemensamma fotbollsverksamhet.
Falu if dam Föräldramöte Utvecklingslaget & Informationsträff 2017.
Säsongen 2016.
Föräldramöte Lindevi LGIF P-10 Föräldramöte Lindevi.
Agenda - Reflektioner vårsäsongen
Vision Mer än idrott - En klubb full av stjärnor.
Agenda Agenda för kvällen Kort om Täby FK Organisation Pojkar 09:4
Välkomna! Mål och vision 2015 Inriktning Träningar Tider, matcher, cup och poolspel Engagemang Ekonomi Övrigt/Diskussion.
Föräldramöte P11.
Föräldramöte 06 9 April 2017.
VÄLKOMNA Ope P 07.
Föräldramöte HAIF F07/
Föräldramöte EIK IB P
Föräldramöte Fredrik fihn | linda helgesson | anders NÄS | ANNA JOHANSSON | mikael bergeby.
Välkomna till P10s föräldramöte
BK Heid F05 Föräldramöte
Föräldramöte P
Vision, Värderingar och Rödsvarta Tråden Föräldrarnas roll
Föräldramöte NIF P06.
Föräldrarmöte P07 Säsong 2019
Föräldrarmöte P07 Säsong 2016
Föräldramöte VSK P
P-11.
Varmt välkomna till upptaktsmöte för P08 säsongen 2019
Spelar och föräldramöte 2019 Landvetter IF F05/06
Information – Lag P08 för Året 2019
DIF p
Välkomna! Inriktning SvFF Tider & datum Seriespel, indelning Träning & match Habo Honda Cup Laget Föräldrahjälp Ekonomi Övrigt/diskussion.
Välkommen till föräldramöte Lerkil P11/7 år
Presentationens avskrift:

Skogås-Trångsunds FF F03 S-T FF - F03 Fotbollsplan 2017 Skogås-Trångsunds FF F03

MÅLSÄTTNING LAGET 19 tjejer S-T FF - F03 LAGET 19 tjejer 4 Tränare, en lagledare, en kassör/materialare 1st 11-mannalag i Medel-serie 2017 MÅLSÄTTNING Vi ska ha kul tillsammans och ska ha bra laganda! Vi erbjuder spelare som vill satsa på fotbollen samt breddspelare, möjlighet att spela och utvecklas med oss. Vi vill att så många tjejer som möjligt ska spela fotboll så länge som möjligt. Vi vill hjälpa klubben att skapa en bra juniorverksamhet.

GLÄDJE GEMENSKAP RESPEKT S-T FF - F03  Skogås-Trångsunds FF:s motto är “fotboll för alla – så länge som möjligt” Klubbens värderingar: GLÄDJE Vi älskar fotboll och tränar och spelar med glädje. Vi vill att alla ska kunna spela fotboll och ha kul i vår förening. GEMENSKAP Vi strävar efter en härlig klubbkänsla där vi alla kan känna gemenskap. Alla är lika mycket värda. Vi välkomnar mångfald. Vi vill skapa engagemang genom att utbilda våra ledare och tränare så att de kan skapa laganda. RESPEKT Vi behandlar varandra med respekt. Vi strävar efter att vi alla ska agera med ödmjukhet. Vi tänker på vilka ord vi väljer, vi bemöter andra som vi själva vill bli bemötta. Rent spel och ärlighet är en självklar del av vår verksamhet. Vi är rädda om våra fina lokaler, vår plan och vår utrustning.

ÅRSPLANERING 2017 S-T FF - F03 TRÄNINGAR: Dec-feb: 2-3 träningar per vecka. En ute-, en inne-fotboll och en annan träning. Mars-juni: 2-3 ute + en Fys/löp, Vi samtränar vissa träningar med F02. Juli: Troligen en dag i veckan, samträning med F02/F04 Aug-okt: 2-3 ute + en Fys/löp, Vi samtränar vissa träningar med F02. Under året kommer vissa bli erbjudna att delta i Stockholms distriktsverksamhet. CUPER och MATCHER: Ca 3-4 innecuper under vintern. En 11-manna cup mars/april inför säsongen. St Erikscupen 1 lag (mitten april till mitten av juni, samt aug-sept) Stöd till F02 i deras matcher. Ev även stöd till F04 Vi kommer även ta in F04:or i våra matcher. Sommarcup ”Gothia” i Göteborg 16-22/7. Höstcup i oktober. Övriga lagaktiviteter Tjejdagar då vi hittar på annat än att spela fotboll Cafévecka Vår- och höstavslutning.

TRÄNINGSUPPLÄGG S-T FF - F03 Huvudsäsongen är mars-oktober då vi tränar med hög närvaro Träningsupplägg: Under försäsongsträningen har vi fokus på teknik, kondition och fys för förberedelse inför säsongen. Har man inte andra träningar förväntas men delta regelbundet. Varje tjej förväntas närvara på merparten av träningarna under huvudsäsongen. Vi uppmuntrar deltagande även i andra idrotter men för att utvecklas som lag och individuellt ska tjejerna delta regelbundet på träningarna för att delta i matcherna. Deltar man i andra sporter kan man avstå en träning i veckan med fotbollen. Även Fys- och Löp-träningar är allt viktigare för att utvecklas och undvika skador. Under säsongen ökar vi på med spelövningar och att komma igång med 11-manna spel. Vi kommer samträna med F02 minst 1 gång/v. För de som vill kommer det troligen finnas möjligheter till extra träningar med F02.

MATCHSUPPLÄGG S-T FF - F03 ”Tränar man så spelar man” Vi kallar normalt ca 14 tjejer till varje match ca en vecka före matchdag. Samling 1 timme före match, annars enligt angiven tid på Mossenparkeringen. Alla som kallas till match ska få spela ungefär lika mycket men vi kan ”situationsanpassa” på vissa positioner. Är man ny, eller om man haft dålig träningsnärvaro, kan man inte räkna med att få vara med direkt på match utan måste träna ett par gånger först. Vi varierar spelare på olika positioner i olika matcher men med viss kontinuitet. Att spela på en ovan position är inget straff, det är en utmaning. Vi låter alla få vara med och starta matcher - startgaranti. Vi bokar cuper som ska passa alla men i vissa cuper kan det bli aktuellt att åka med ett ”spetslag”. Vi kommer regelbundet låna ut spelare till F02’s lag. Vi kommer troligen även då och då låna ut spelare till F04’s lag. Spel i F02/F04 är frivilligt för de som vill spela många matcher och som har hög träningsnärvaro. Detta ska ses som en kul utmaning. Spelidé: Vi spelar med 4-4-2 uppställning och utvecklar vår spelidé därifrån.

NORMER och FÖRHÅLLNINGSREGLER S-T FF - F03 NORMER och FÖRHÅLLNINGSREGLER Gör ditt bästa – på träning och match Ordning och reda på träningar och matcher. Vi spelar fotboll, ej lek! Kul - Det ska vara kul att träna och spela i F03 Lyssna – På tränare och kompisar Kompisar - Alla är med och alla är kompisar med alla i laget. Fairplay - vi spelar schysst, uppträder bra mot domare, ledare och spelare Vårdat språk Vi ”peppar” varandra i laget Inget godis, läsk m.m. före och under träningar och matcher Kom i tid Träna/spela ej om du är sjuk Svara på kallelser!

Föräldrar (Ur klubbens riktlinjer) S-T FF - F03 Föräldrar (Ur klubbens riktlinjer) Stöd ditt barn och visa intresse för laget. Hjälp ditt barn att lära sig att kunna ”göra sitt bästa” är viktigare än seger. Var en god förebild - tänk på att ditt uppträdande påverkar andra människors och föreningars bild av vår förening. Se till att ditt barns medlems- och verksamhetsavgift betalas i tid. Match: Hjälp ditt barn att svara på kallelser, passa tider och ha med sig rätt utrustning. Heja gärna på hela laget på ett positivt sätt, både i med- och motgång. Instruera inte något barn i laget från sidlinjen. Det är ledarnas uppdrag att instruera spelarna på träning och match. Prata med ditt barn om matchen var kul, spännande och schysst – inte bara vad om resultatet blev. Uppmärksamma bra spel, både i ditt barns lag och i motståndarlaget. Alla domare gör sitt bästa, de behöver ditt stöd. Ingen kan se allt, inte heller du. Låt domaren döma matchen och hjälp oss att lära ditt barn vikten av ärlighet och rent spel.

Kostnader S-T FF - F03 Medlemsavgift: 100kr (2016) Träningsavgift: 1400kr (2016) Dessa faktureras från klubben och ska vara betalda 31/3. Lagkostnader: Vi har en lagkassa för utlägg till gemensamma aktiviteter som träningsmatcher, avslutningar, möten, sjukvårdsmaterial, extra fotbollsmaterial m.m. Denna fylls på efter behov med hjälp av försäljningar, skivinspelningar eller genom insättning av ett par hundra kronor. Cuper och läger betalas normalt av de som deltar på dessa aktiviteter men i vissa fall sponsrar vi ur lagkassan för att täcka t.ex. ledarkostnader. Inför Gothia cup gör vi extra insatser med försäljningar m.m som alla förväntas delta i.

INFORMATIONSSPRIDNING S-T FF - F03 INFORMATIONSSPRIDNING Primärt använder vi lagets WEB-sida för informationsspridning. WEB-sida: http://www.skogas-trangsundsff.com/group/33746 Inloggning: För inloggningsuppgifter kontakta Lagledaren. Klubbens hemsida är: http://www.skogas-trangsundsff.com Lagets Facebook-sida för föräldrar: Skogås-Trångsunds FF F03 KiK-grupp för lagets ledare + tjejer: ”Team F03” KiK-grupp för lagets tjejer: ”STFF/F03” OBS! VAR AKTIV OCH SVARA PÅ KALLELSER!

Roller S-T FF - F03 Roll Lagledare Jonas Österman Huvudtränare Andreas Thunberg Tränare Ewa Sidebäck Lars Hammarsten Hjälptränare Pernilla Andersson Material och Kassör Pär Lundh Föräldragruppen (2016) Eva Alexandersson Pia Bergström