Verksamhetsberättelse 2016

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Gästkategorier Logi.
Advertisements

Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Inbjudan till VIC’s årsmöte Torsdagen den 18 april kl
Allmänna och privata möten
ITHU och arbetsgrupp Studentportalsnätverket
VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2007
Skagen 2004 Torsdag morgon kl.08:15 lastades bilar med både spelare och material och resan till Danmark och Skagen kunde börja. Fint väder och lugnt.
Årsmöte1 Verksamhetsberättelse för tiden till Raindance Användarförening har till uppgift: •a•att ta till vara medlemmarnas.
Personalförening Jämtlands läns landsting
Personas, Scenario & Storyboard
PostGirots Idrottsklubb PGIK
Några bilder som hjälper oss att minnas vad som hänt.
PostGirots Idrottsklubb PGIK
Projekt Tyskland 2008 Avresa: Onsdag 14/5, tidig morgon Hemkomst: Tisdag 20/5, sent.
Frölunda Hockey Föräldraförening
Judiska högtider.
Föräldramöte P Fiket på Hagsätra IP Disiplinärenden
S E N I O R A L E R T Team: Särkivaaragården, Övertorneå
1 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar. Hav tålamod…
F96 ÅBK 2008 Föräldrarmöte 10 Februari. Träningar 2008 & X-tra laget  Visa Spelaravtalet! 2 träningar i veckan och 1 x-tra träning varannan vecka. Inga.
Vi kom tvåa och trea efter tuffa matcher mot Lindome men Vilma var lika glad i alla fall… Snickarcupen.
Verksamhetsberättelse 2014
Årsmöte Verksamhetsberättelse 2009 Villaägarna i Kiruna har lagt ett år bakom sig och lämnar här en redogörelse för verksamhetsåret 1/1-31/12,
Vimmerby Kommun. Case: Hur arbetar offentliga arbetsgivare med personalklubbar? Hur finanseras de? Hur skulle Vimmerby kommuns personalklubb kunna arbeta?
Ett svenskt nätverk för arbete med
Agenda årsstämma Fastställande av röstlängd för mötet. 2.Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3.Val av protokolljusterare och rösträknare.
§ 1Mötet öppnas. § 2Fastställande av röstlängd för mötet.
Torsdagen den 23 april kl Plats: Conventum,Örebro
VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2006 För BestKustFeskarna var 2006 ett år med varierande resultat med fiske i Sverige och Norge, med några nya klubbrekord och.
Korpen INNEBANDYCUPEN november 2009 Ring för Info/anmälan Inbjudan till: Årets roligaste Innebandy-Cup Komplett inbjudan och info på:
Verksamhetsberättelse Avesta Volley 2010/2011. Avesta volleys 38e verksamhetsår har varit ett mycket innehållsrikt år där föreningen jobbat hårt med föreningens.
PostGirots Idrottsklubb PGIK
Kundundersökning mars 2010 Operatör: SJ AB Trafikslag: Nattåg Sträcka: Stockholm - Luleå.
Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen har bestått av Ordförande Mats Olofsson Vice ordförande Magnus Helgesson Kassör Jan Nygren Sekreterare Kajsa Sörman.
Projektresa till Tyskland Torsdag Tidig start från Helsingfors-Vanda Flyg H:fors-Berlin.
Kundundersökning juli 2010 Operatör: Destination Gotland Trafikslag: Färja Sträcka: Visby - Nynäshamn.
Månadsmöte tisdag 5 april Kort information om aktuella händelser och aktiviteter "Edith Piaf - en resa i ord och ton” Prata med en ansvarig Kaffe och.
Verksamhetsberättelse Under verksamhetsåret 2015 har personalföreningens styrelse haft följande sammansättning: Ordförande Lennart Jacobsson UAF.
Slide title minimum 48 pt Slide subtitle minimum 30 pt Verksamhetsberättelse Ericsson SK Kumla 2013.
. Presentation vid medlemsmöte februari IKS styrelse Birgitta Sundberger Ordförande Isa Österberg Kassör Thomas Ahlin Sekreterare Agne.
Höstårsmöte Föredragningslista 2015:01Fastställande av röstlängd 2015:02Fastställande av att mötet utlysts på rätt sätt 2015:03Fastställande.
Välkommen! Krets 8 ● Ekonomiutvecklingsdagar 2015 ● Sundsvall Välkommen! Ekonomiutvecklingsdagar 16-17/4 ● 2015 Kommunalekonomernas förening - KEF - arbetar.
Agenda Höstinformationen 2009 Presentation av Styrelsen (Bjarne) Styrelsen i framtiden (Bjarne) Föreningens riktlinjer (Bjarne) Presentation av FA-gruppen.
§ 1Mötet öppnas. § 2Fastställande av röstlängd för mötet.
Vetenskapsrådet, 18 april 2007 EUSCEA - ett europeiskt nätverk för festivaler Jan Riise European Science Events Association Wien · Göteborg.
Boende på Eskilstuna Hostel Kjulavägen 27 Lördag – Samling ICA-hörnan – Samling omklädningsrum Triangelborg(E) –
RAPPORT OM MEDLEMSTAPP OM MEDLEMMAR SOM LÄMNAR SPF SENIORERNA OCH VAD SOM KRÄVS FÖR ATT VINNA TILLBAKA DEM WEBBUNDERSÖKNING , SEPTEMBER
Företagsgruppen Hornsbergs årsmöte
Förtroendevalds-utbildning
Hur behålla dansare? Problemet.
(använd bildspelsläge) Så här fyller du i omdömesformuläret
Upplev Tierp - En kommun att besöka, bo och verka i.
Årsmöte Upplands Väsby Villaägarförening
Tyresö Judo & Ju-jutsus föräldramöte
Verksamhetsberättelse
2016 är över – nu väntar 2017 Höjdpunkter
Välkommen! Årsstämma 16 maj Ljungs Samfällighetsförening
FRAMTIDSSMEDJAN.
Nordsjö rastis föräldraförening 2017
2010 Månadskalender Du kan skriva ut den här mallen och använda den som en väggkalender eller kopiera sidan för en viss månad och lägga till den i din.
Skellefteå AIK Bordtennis
Höstmöte
Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning
SIK Skidor Senior Höst 2017 / Vinter 2018
Välkommen till Uthamrahöjdens SFF Årsstämma 2018
Det här händer under vecka 15 Bra datum att ha koll på:
Om du vill ändra kalenderns utseende kan du använda en ny designmall.
Kerstin Blom Bokliden, SKL och Malin Åberg Aas, Svenska FN- förbundet
ÅRSSTÄMMA 2019.
Sammandrag Värdförening
Presentationens avskrift:

Verksamhetsberättelse 2016

Under året haft föreningen haft 9 stycken styrelsemöten. Under verksamhetsåret 2016 har personalföreningens styrelse haft följande sammansättning: Ordförande Lennart Jacobsson UAF Sekreterare Jill Halila Ekvall ST Kassör Malin Andreasson Sonesson KUF Ledamot Boris Bile TF Ledamot Kent Nilsson KUF Ledamot Samir Katadzic Destination Halmstad Ledamot Lisa Petrelius TF Suppleant Anna Bengtsson HVF Under året haft föreningen haft 9 stycken styrelsemöten.

rabatterade kommun-erbjudanden till. Våra aktiviteter under året har varit av blandat utbud, aktiviteter i föreningens egen regi och andra aktiviteter som vi försöker haka på, eller som vi får rabatterade kommun-erbjudanden till. Några av våra aktiviteter är nu stadigt återkommande, och platserna går åt snabbt vilket är både roligt, och gör det lite mer lättarbetat för oss i styrelsen. Här följer en kort presentation av de olika aktiviteter och erbjudanden vi har haft under 2016

Kommun-Quiz Våra quizkvällar, som återkommer 1-2 ggr per termin har kommit att bli en av våra mest regelbundna och uppskattade aktivieteter. Platserna går oftast åt som smör i Solsken. Under våren hade vi två quizkvällar på Café Nosh med totalt 250 deltagare. Som quizmaster agerade som vanligt välkända quizprofilen Svante Karlsson Under hösten låg vi lite lågt då vi inte hade fått besked om vår framtida finansiering.

TJEJ- KVÄLLAR PÅ HALMSTAD TRAVET Våra tjej-kvällar på Halmstad Travet brukar locka många deltagare. Under 2016 hade vi endast en tjejkväll i april, vilken lockade totalt 63 deltagare.

Subventionerade biljetter under året Som vanligt har vi haft en hel del erbjudanden på subventionerade biljetter på olika evenemang. Endast i undantagsfall subventionerar Personalföreningen Hjärtat något, vanligast är att arrangören står för hela rabatten.

1-dags-resor under året Årets första bussresa gick, i slutet av januari, till Bingolottostudion i Göteborg. Bussen var fullbokad och blev mycket lyckad. Kring Halloween gjorde vi som vanligt en dagsresa till Köpenhamn, bussen blev snabbt fullbokad och resan trevlig, trots det höstrusk-väder som mötte oss i Köpenhamn. .

Erfarenhetsutbyte med andra personalföreningar Personalföreningen Hjärtat är medlem i Kommunanställdas Fritidsförbund. Deras årliga konferens hölls i Umeå och Personalföreningen representerades i år av två styrelsemedlemmar.

Tjejmilen i Stockholm - en fullsatt buss med kommunanställda tjejer lämnade som vanligt Halmstad en torsdagmorgon i början av september för att bege sig till Tjejmilen i Stockholm. I resan ingick övernattning 2 nätter på Zinkensdamms vandrarhem. Fredagen var fri dag och på lördagen gick Tjejmilen av stapeln. Som vanligt var arrangemanget mycket lyckat och vandrarhemmet är redan bokat till nästa år. Stort tack till Helena Andreasson som återigen agerade reseledare när ingen från styrelsen hade möjlighet att följa med.

Bussresan till Sälen I början av december var det dags igen för traditionsenliga skidresan till Lindvallen i Sälen. Totalt var vi i år 90 stycken glada resenärer, fördelade i tio lägenheter. Resan var mycket lyckad, vädret och skidåkningen till belåtenhet och umgänget på topp. På fredagen hade vi gemensam lunchgrillning i backen, och på kvällen körde busschaufförerna upp ett stort glatt gäng till Högfjällshotellets pianobar och dansgolv. Som vanligt är 10 lägenheter i Kopparbyn redan bokade till öppningshelgen 2017.

Verksamhetsplan 2017 Nyårsrevyn After ski Ouizkvällar Kommunmästerskap Bussresor till Köpenhamn/Göteborg Arrangemang på Travet Personalkväll Tjejmilen Skidresa till Sälen Utlottningar/subventionerade biljetter till olika arrangemang… Med mera…

Årets styrelse tackar för förtroendet och hoppas på ett riktigt roligt nytt verksamhetsår 2017