Liknande presentationer

En presentation över ämnet: "Sammandrag Värdförening"— Presentationens avskrift:

1 Sammandrag Värdförening

2 DAGENS PROGRAM Introduktion Ansvarsfördelning Spelschema
GFF Värdförening Enskilda lag Spelschema Sarger och mål AZALEA BK – Föräldrar i förening

3 Introduktion - sammandrag
Barn 6 och 7 år 3 mot 3 15x10 meter Små mål och sarg. Två lördagar på våren och två på hösten Barn 8 år 5 mot 5 30x15 meter Mål 3x1,5(2). Spelas med sarg Två söndagar på våren och två på hösten

4 Introduktion - fortsättning
Antal deltagande lag avgör hur stort arrangemanget blir För att sprida glädje och ge alla inblandade en positiv upplevelse Fotboll är roligt! Ett ”cuparrangemang” utan resultat och priser Så spelar vi 3 mot 3 Så spelar vi 5 mot 5

5 Ansvarsfördelning - Fotbollförbundet
Planering och schemaläggning Ta emot anmälningar Spelschema Information till lagen om lagens ansvar och skyldigheter Utkörning av sarger och mål

6 Ansvarsfördelning - Värdförening
Boka plan – Styrelse Ta emot sarger och mål (fredag) Sätta upp och ta ned planer före, mellan och efter sammandrag - Lag Sätta upp planbeteckningar (lag) Parkering Städning: Toaletter, sophantering Café – Partytält (Intersport) Annan aktivitet t.ex. Skottportal (Intersport)

7 Ansvarsfördelning – Enskilt lag
Utbildad ledare (3 mot 3) Tillgodogöra sig regler och förutsättningar Ta del av spelschema Matchens hemmalag står för domare och bollar. Helst föreningsdomarutbildad Hålla tiden i spelschemat. Komma i god tid. Komma ombytta Ha roligt!

8 Spelschema 3 mot 3 3-5 (4) matcher á 4x3 min
6 spelare som spelar halva tiden 20 min/match Vila 2x20 min vid ett tillfälle för återhämtning och fika Spelschema i block 3 timmar per block 30 minuter mellan varje block F12F P P

9 Spelschema 5 mot 5 3 matcher 3x10 min 7 spelare 2 av 3 perioder
40 min/match Vila 40 min vid ett tillfälle för återhämtning och fika Spelschema i block 2,5 timmar per block 30 minuter mellan varje block 08-12 (09-13) 12-16 (13-17) 16-20 (17-19) 6 planer 72 lag