Allsång på Liljebacken 19/5 2016

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Berättande texter Kännetecken för berättande texter –
Advertisements

Frågor på ytan, under ytan och på djupet
Sångpåsar.
Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil
Barnvisor.
Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Träningsfilosofi Spelsätt Negativt Positivt Cuper Sammandrag Lite bilder.
Klubbteknik ATT NÅ UT LÅNGT och KÄNNA pucken är hemligheten till en bra klubbteknik. Effektiva finter får du genom att du lyckas hittar ytor genom klara.
Benpress i maskin Sitt med fötterna lite mer än axelbrett i mitten av fotplattan. Se till att knäna är rakt ovanför tårna och att både tår och knän pekar.
I samarbete med Nikolaus Koutakis Örebro universitet 1.
Arrangör:HÄSSELBY HAWKS SK IBK. ARRANGÖR: HÄSSELBY SK INNEBANDY Varmt välkomna till Hawks knatteliga! Den 18 oktober hälsar vi killar födda 2006 och 2007.
Fotbollskolan barn födda 2002 Bollek 1 Syfte: Lek – skjuta på mål Organisation: Två lag enligt skiss. 5 koner. Anvisning: När tränaren ropar ett nummer.
Sponsring Nedan finns förslag på olika reklamobjekt och priser. Priserna gäller för säsongen 2015 och är angivna inklusive moms. Om du har frågor kontakta.
Skolkör F-3 Vi övar inför skolavslutningen. Sommarn är här Sommarn är här, sommarn är här Sommarn är här - för dig och mig Skönt att vara ledig, bada.
Välkomna till P-02 Föräldramöte 14 september. Tränings matcher och cuper höst vinter 2010 Vi skall försöka få till 2 st. 7 manna träningsmatcher till.
Det började så här. På väg till träningslägret i Helsingborg.
TRIVSELREGLER VALLENS IF F98 I omklädningsrummet :  Att alla sänker ljudnivån.  Att alla skall få en plats att byta om på.  Att alla håller ordning.
Välkommen till 2016 års 5-, 7-, 9- och 11-manna domarutbildning.
JÄRV (GULO GULO). JÄRV Från 1969 har järven varit fridlyst. Man får inte jaga järven utan ett visst tillstånd. Idag är det bara 700 järvar.
Piteåmodellen Fotbollslekar
Barn och ungdomars utveckling
Inför nationella provet i svenska
Målvaktsutbildning grund del 1 - Målgrupp grön och blå nivå
En snabbkurs i orientering
Allsång på Liljebacken 18/5 2017
Vecka…….. Då så var det dag för…………. BE ® BrucElvis
De sju intelligenserna
Ta dig ett litet kex…… … å var beredd på lite för här kommer vecka BE
Uttal Vokaler dikter.
På söndag blir det sommartid Men först kollar vi på vecka
och nu kommer vecka BE ® BrucElvis
Mål v.4 Jag känner mig säker (grön) Oftast går det bra (gul)
Tja (bo) det är fredag idag och ett extra bildspel vecka 26
SVENSKA TRADITIONER MIDSOMMAR
Träna svenska A och B ett till tio 1-10
START utan boll, Alla spelare som väntar kör stopsladd åt båda hållen i väntan på sin tur Ispass tis 17:30-18:30 VSK F-07 Övning 1: Skridskoteknik/klubbteknik.
Hur blir ett lag BRA?  Vi i laget På match & träning Jag som spelare
Mål v.46 Jag känner mig säker (grön) Oftast går det bra (gul)
SVENSKA TRADITIONER MIDSOMMAR
Ekorre Däggdjur I ett träd, I skogen, i fågelholkar.
F-06 Femkamp – station 1 Skjuta hårt Hur hårt kan du skjuta?
Kurs: Rörelse och hälsa i förskolan
Skridskoteknik från Sebastian Falk
Vad är slöjd? Vad tror ni att vi kommer att göra?.
Sweol.com Verb Ditt sommarlov 8 sidor
Nyanser och grundfärger
Uttal Vokaler dikter.
Ha kul ihop man måste få något gott på avslutningen
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Rymden.
Ett fel på kvinnor.
Vilken sång ska vi sjunga?
Akademikerförbundet SSR
Vi får alltid höra "the rules" från kvinnornas sett o se på saker o ting. Här kommer äntligen männens regler!!!.
- Att vara personlig och beröra
Träningsprogram Barn födda 08/ kl 09:30 -11:00
Agenda Roller Föräldrasysslor Kläder Träningar Matcher och Cuper
Information om licenser:
Börja med att skriva in alla tävlandes namn i resultattabellen
P-11.
En teoretisk resa genom naturen
Inför nationella provet i svenska
Föreningsdomarutbildning
SoL övningskompendie Tema: Passning
BHC Team 05 Lagraketen Höst av Håkan Borgstrand.
Teori Kuben P07.
Vilken sång ska vi sjunga?
Religion Livsåskådning.
ja nej först sedan bra dåligt stopp/vänta på nytt jag du säga fråga
RESONEMANGSUPPGIFTER MED * KAPITEL 3
Helig Ande.
Presentationens avskrift:

Allsång på Liljebacken 19/5 2016

Dansa lilla nallebjörn Hopp hopp hopp hopp hopp hopp Hopp hopp hopp hopp Stampa med fötterna Klappa med händerna Hopp hopp hopp hopp. Bä bä vita lamm Bä bä vita lamm har du någon ull. Ja ja kära barn jag har säcken full. Helgdagsrock åt far och söndagskjol åt mor och två par strumpor åt lille lille bror.

Tvärtomvisan När andra går i skolan så sitter dom i bänken och lyssnar på fröken för så ska det va! Men jag….. Jag sitter på fröken och lyssnar på bänken för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra fyller år så ligger dom i sängen och väntar på tårtan för så ska det va! Men jag….. Jag sitter på tårtan och väntar på sängen för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra ska meta så sitter dom på bryggan och tittar på flötet för så ska det va! Men jag…. Jag sitter på flötet och tittar på bryggan för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra är kära så sitter dom i soffan och pussar på tjejen för så ska det va! Men jag….. Jag sitter på tjejen och pussar på soffan för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra spelar fotboll då springer dom på planen och sparkar på bollen för så ska det va! Men jag….. Jag springer på bollen och sparkar på planen för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag.

Imse Vimse Spindel Tio små indianer Imse Vimse Spindel klättrar upp för trån Ner faller regnet spolar spindeln bort. Upp stiger solen torkar bort allt regn. Imse Vimse Spindel klättrar upp igen. Tio små indianer En och två och tre indianer fyra, fem och sex indianer, sju och åtta och nio indianer tio små indianer. Alla hade dom fjädrar på huvet alla hade dom pil och båge, alla var dom stora och starka för björnen skulle dom ta. Hysch hysch nu hör jag hur det knakar. Hysch hysch nu hör jag hur det brakar Hysch hysch nu hör jag hur det knakar För nu kommer björnen fram. fyra, fem och sex indianer sju och åta och nio indianer alla indianer sprang hem.

Bamse Heja Bamse, starkast är vår Bamse. Men han tycker inte om att slåss! Dunderhonung, farmors dunderhonung, äter han för att bli stark förstås. Och kommer det en stöddig typ, och ger en liten svag ett nyp, då laddar Bamse upp igen med dunderhonungen. Heja Bamse, snällast är vår Bamse. Lycklig den som har en sådan vän. Skalman, Skalman jättegenialman Är en fiffig kompis som kan allt! Skalman, Skalman jättegenialman Är en fiffig kompis som kan allt! Heja Vargen, han var förut arg´en, nu så är han glad för det är jul. Och vi känner oss som goda vänner, för tillsammans har vi alla kul!!

Smörblomman Krokodilen i bilen Gult som solsken, gult som gull, vi har hela ängen full av smörblommor som står och nickar Vårt sommargolv har gula prickar Gult som solsken, gult som gull, vi har hela ängen full av smörblommor som står och nickar Vårt sommargolv har gula prickar Krokodilen i bilen Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil Han va rätt tjock och fet och blåste i en trumpet Men bilen var för trång och svansen var för lång, så den fick ligga på ett litet flak därbak.

Släpp loss Sedan jorden var platt har man dansat omkring pasadouble och chacha från Borås till Bejing Man har skakat på höften, man har stått på ett ben Världen är som ett dansgolv och du är stjärna på scen Så upp med armarna, upp med armarna Stampa fötterna, stampa stampa fötterna Klappa händerna, klapp klappa händerna Oooooooo Släpp loss (5gr) Om nån pekar och ropar Hörrudu tagga ner Ska du inte ta åt dig utan höra dig mer Kanske skaka på höfter, kanske stå på ett ben Världen är som ett dansgolv och du är stjärna på scen Jag vill inte sitta still, tråkigt- tråkigt Jag vill dansa lite till, flåsigt-flåsigt Det gör inget om man svettas alla kläder kan ju tvättas så vi tar den en gång till