Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Nyhetsnotis Ungefär som en nyhetsartikel men kortare

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Nyhetsnotis Ungefär som en nyhetsartikel men kortare"— Presentationens avskrift:

1 Nyhetsnotis Ungefär som en nyhetsartikel men kortare
En notis berättar kortfattat: Vad som hänt Vem eller vilka som är inblandade Var det hände När det hände Varför det hände Konsekvenserna av det som hände En notis har också en kort rubrik som sammanfattar vad det handlar om och som fångar läsaren.

2 Joggare skadad i skogsbrand
UPPLAND En joggare skadades lindrigt när en skogs-brand härjade i Storskogen i Uppland under onsdagen. Ett 20-tal brandmän arbetade ännu på torsdagen med släckningsarbetet. Läget är under kontroll men eftersläckningen beräknas ta flera dagar på grund av det soliga och varma vädret. Mellan 50 och 60 hektar mark har eldhärjats. Orsaken till branden är ännu okänd. Rubrik Vem? Vad? Var? När? Konsekvenser Varför?

3 Strömavbrott i Söderborg
KARLSTAD Drygt el-abonnenter i Söderberg i Värmland drabbades av ett timslångt strömavbrott om-kring klockan två natten till igår. Många irriterade människor hörde på måndagsmorgonen av sig till elleverantören och på-pekade att de försovit sig eftersom väckarklockan inte ringt på morgonen. Enligt elbolaget berodde avbrottet på ett fel i en större kabel. Kabeln är nu utbytt.


Ladda ner ppt "Nyhetsnotis Ungefär som en nyhetsartikel men kortare"

Liknande presentationer


Google-annonser