Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst för att komma vidare.

2 Version 1.12 Övningsuppgift Ansvarsöverflytt i slutenvården. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Version 1.13 Du ska flytta patient till en annan avdelning. Klicka på Martin Becks namn eller personnummer för att öppna ärendet.

4 Version 1.14 Klicka på pilen i deltagarrutan för att öppna den.

5 Version 1.15 Klicka var som helst i bilden för att se mer av deltagarrutan.

6 Version 1.16 Klicka på ’Ändra’ till höger om Vårdavdelning 2.

7 Version 1.17 Klicka på enhetsväljaren till vänster om ’Välj annan enhet’.

8 Version 1.18 Klicka på ’Välj’ till höger om Vårdavdelning 3.

9 Version 1.19 Klicka på ’Genomför ändring’.

10 Version 1.110 Klicka OK i rutan ’Denna handling medför att du inte längre har tillgång till detta ärende’.

11 Version 1.111 Du hamnar nu på startsidan och kan inte längre se patienten du flyttat. Klicka på esc-knappen på ditt tangentbord för att avsluta övningen.


Ladda ner ppt "Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka."

Liknande presentationer


Google-annonser