Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Lyckeby BTK Vision/Mål/Aktiviteter

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Lyckeby BTK Vision/Mål/Aktiviteter"— Presentationens avskrift:

1 Lyckeby BTK Vision/Mål/Aktiviteter

2 Arbetsstruktur Vision Hörnstenar Mål Aktiviteter Kommiteer A B C D E F

3 Vision Lyckeby BTK Lyckeby BTK skall vara metropolen i Blekinge avseende pingis och vara det självklara valet för alla spelare inom regionen som vill satsa och utvecklas så långt som möjligt inom pingisen. Lyckeby BTK skall även vara det självklara valet för samtliga nybörjare, ungdomar och veteraner som bor i Karlskrona och vill spela pingis. Lyckeby BTK skall vara en spännande, intressant och utvecklande klubb att vara delaktig i för samtliga medlemmar för såväl spelare, ledare, domare och övriga.

4 De fyra hörnstenarna Träning Tävling/Seriespel Medlemsengagemang
Ekonomi

5 Träning Målet är att: Kvalificerade tränare och träning, inkl mental träning och utveckling i materielkunskap, skall erbjudas samtliga spelare som spelar i klubben oavsett ambitionsnivå. Bra fysiska träningsförhållanden såsom träningslokaler etc. skall finnas. Tränings och utvecklingsmöjligheter skall erbjudas under spelarnas hela karriär.

6 Träning Övergripande aktiviteter: Engagera kvalificerade tränare
Säkerställa att ändamålsenliga lokaler finns Skapa förutsättningar för kvalificerad träning så att även elitsatsande spelare kan stanna i Lyckeby BTK under hela karriären. Skapa förutsättningar för att samtliga spelarna skall utvecklas till mentalt starka individer med ett socialt engagemang Skapa förutsättningar även för de spelare som inte vill elitsatsa att vara aktiva inom bordtennisen som spelare, domare och ledare.

7 Tävling/Seriespel Målet är att:
Ha serielag representerade i seriesystemet på herr, dam och veteransidan, samt ungdoms och nybörjarsidan, för att kunna erbjuda alla spelare möjlighet att spela seriespel på ”rätt” nivå. Tränare skall kunna följa spelarna i tävlingsmiljö. Varje spelare skall ha en målsättning med sitt tävlande.

8 Tävling/Seriespel Övergripande aktiviteter:
Planera klubbens lag så att alla spelare har en naturlig plats i ett serielag Planera så att samtliga spelare har en utvecklingsplan oavsett ambitionsnivå och förmåga. Etablera tävlingsplan för varje spelare/säsong

9 Medlemsengagemang Målet är att:
medlemmarna skall känna delaktighet och engagemang medlemmarna skall uppleva att deras insatser genererar ”valuta för pengarna”. medlemmarna skall kunna utvecklas inom sina respektive intresseområden i och omkring pingisen ”det skall vara kul att hjälpas åt”

10 Medlemsengagemang Övergripande aktiviteter:
Planera så att samtliga medlemmar får regelbunden information om klubbens verksamhet och utveckling Koordinera arbetsinsatserna så att uppgifterna fördelas rättvist mellan alla medlemmar.

11 Ekonomi Målet är att: klubben skall ha en ekonomi i balans.
budget och utfall kommuniceras regelbundet till medlemmarna en säkerhetsbuffert skall byggas upp för att kunna hantera oväntade eller oplanerade kostnader

12 Ekonomi Övergripande aktiviteter:
budgetera utgifter i förhållande till målsättningar för verksamheten budgetera intäkter som motsvarar ovanstående utgifter Identifiera lämpliga aktiviteter som skapar intäkter i förhållande till klubbens målsättningar Skapa goda relationer med klubbens intressenter, kommun, långivare, skattemyndighet, leverantörer och sponsorer.


Ladda ner ppt "Lyckeby BTK Vision/Mål/Aktiviteter"

Liknande presentationer


Google-annonser