Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Tomorrowland. Sikt från flygplanet Olika Sorters musik House är en genre inom populärmusiken, en form av elektronisk dansmusik som ofta har en stadig.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Tomorrowland. Sikt från flygplanet Olika Sorters musik House är en genre inom populärmusiken, en form av elektronisk dansmusik som ofta har en stadig."— Presentationens avskrift:

1 Tomorrowland

2 Sikt från flygplanet

3 Olika Sorters musik House är en genre inom populärmusiken, en form av elektronisk dansmusik som ofta har en stadig 4/4-takt och är nära besläktad med disco. Dubstep är en elektronisk musikgenre med influenser av bland annat 2-step, UK garage, grime, drum and bass och dub. Dubstep karakteriseras av mycket bas, sparsamma rytmer och en ofta mörk karaktär. Trance är genre av elektronisk musik som härstammar från en kombination av techno och house. Hardstyle är en musikgenre inom elektronisk dansmusik.

4 Hur länge är du där? Hur Mycket kostar det? Du är där 3 dagar. Du väljer mellan Juni eller Juli. Det kostar € 262,50 för Regular Madness och € 482,00 för Comfort Madness. I svenska pengar är det: 2485 kr för Regular Madness 4563 kr för Comfort Madness.

5 Deras Partners Brussels Airlines Hello Bank CocaCola Maes Pils Music Redbull Desperados Jim Studio Brussel Plug Rtl Smirnoff Lipton Icetea Lotto SPA Vallformosa Radio Contact Telenet

6 Tomorrowland 2005 och Tomorrowland 2014 20052014

7 Tomorrowland jämnförelser Tomorrowland 2005Tomorrowland 2015

8 YESTERDAY IS HISTORY| TODAY IS A GIFT| TOMORROW IS MYSTERY

9

10

11

12


Ladda ner ppt "Tomorrowland. Sikt från flygplanet Olika Sorters musik House är en genre inom populärmusiken, en form av elektronisk dansmusik som ofta har en stadig."

Liknande presentationer


Google-annonser