Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som."— Presentationens avskrift:

1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst för att komma vidare.

2 Övningsuppgift Ansvarsöverflytt i öppenvården. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Du ska flytta ansvaret för en patient till en annan vårdcentral. Klicka på Martin Becks namn eller personnummer.

4 Öppna deltagarrutan genom att klicka på pilen i deltagarrutan.

5 Klicka på ’Ändra’ till höger om Öppenvård.

6 Klicka på enhetsväljaren till vänster om ’Välj en organisation’.

7 Du ska nu flytta ärendet Martin Beck till Norrestads vårdcentral. Klicka på ’Välj’ till höger om Landskrona - Norrestad, region Skåne.

8 Klicka på ’Genomför ändring’.

9 Klicka OK på påståendet ’Denna handling medför att du själv inte längre har tillgång till detta ärendet’.

10 Ärendet Martin Beck har nu flyttats till Norrestads vårdcentral och du kan inte längre se ärendet på din startsida. Klicka på esc-tangenten på ditt skrivbord för att avsluta övningsuppgiften.


Ladda ner ppt "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som."

Liknande presentationer


Google-annonser