Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

RÖDA KORSET I BERGA VÄLKOMMEN TILL VÅR MÖTESPLATS OCH SECONDHANDBUTIK I BERGA CENTRUM! Foto: I: GällstedtMEDARBETARNA PÅ RÖDA KORSET I BERGA.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "RÖDA KORSET I BERGA VÄLKOMMEN TILL VÅR MÖTESPLATS OCH SECONDHANDBUTIK I BERGA CENTRUM! Foto: I: GällstedtMEDARBETARNA PÅ RÖDA KORSET I BERGA."— Presentationens avskrift:

1 RÖDA KORSET I BERGA VÄLKOMMEN TILL VÅR MÖTESPLATS OCH SECONDHANDBUTIK I BERGA CENTRUM! Foto: I: GällstedtMEDARBETARNA PÅ RÖDA KORSET I BERGA

2 VILKA ÄR VI I BERGA? Foto: C-G BomanMEDARBETARNA PÅ RÖDA KORSET I BERGA Vi är ett 35-tal medarbetare som arbetar i olika grad och på olika tider. Under våra öppettider tar vi tacksamt emot gåvor Vi ökar värdet på din gåva. Vår Second hand ger hopp och räddar liv – i Linköping, Sverige och i världen.

3 VÅRA VÄRDERINGAR? MEDARBETARNA PÅ RÖDA KORSET I BERGA VI ARBETAR I ENLIGHET MED RÖDA KORSETS GRUNDPRINCIPER GRUNDPRINCIPERNA: Humanitet Opartiskhet Neutralitet Självständighet Frivillighet Enhet Universalitet

4 VAD GÖR VI I BERGA? Foto: C-G Boman VÅRA MÅL: - Vi ÄR EN ÖPPEN OCH AKTIV MÖTESPLATS OCH BÄST FÖR GIVARE OCH KUNDER - VÅRA KUNDER/BESÖKARE TRIVS MED OSS -VI ÄR EN AKTIV AKTÖR I INTEGRATIONSFRÅGOR INOM STADSDELEN - VI SKA HA KUL PÅ JOBBET GENOM BRA FÖRSÄLJNING SKAPAR VI MEDEL FÖR ATT KUNNA BIDRA TILL ÖKAD SOCIAL NYTTA

5 SECOND HANDFÖRSÄLJNING – VÅRT BIDRAG TILL EN BÄTTRE MILJÖ! Foto: I Gällstedt FÖRSÄLJNING TOTALT 2014 - 8400 plagg - 12500 prylar allehanda slag -2900 böcker - därutöver mindre möbler, textiler, leksaker mm Ett stort TACK våra givare. Vi har ökat värdet på din gåva! Ett stort TACK våra kunder. Fynd för dig. Vinst för många!

6 HAR VI LYCKATS MED LÄXHJÄLP/TRÄNA SVENSKA? Ledigt under skollov: sommar/jul/påskhelg VÅRT BIDRAG TILL SOCIAL NYTTA I LINKÖPINGS KOMMUN

7 Foto: I GällstedtMEDARBETARNA PÅ RÖDA KORSET I BERGA Våra öppettider: Second hand butik: måndag-torsdag 10-18 fredag 10-16, vissa lördagar Läxhjälp/Träna svenska: måndag 15-18, onsdag 15-18, torsdag 15-18 Tel: 013-122450 e-post: secondhand.berga@redcross.se secondhand.berga@redcross.se RÖDA KORSET GÖR SKILLNAD I BERGA Varmt välkomna!


Ladda ner ppt "RÖDA KORSET I BERGA VÄLKOMMEN TILL VÅR MÖTESPLATS OCH SECONDHANDBUTIK I BERGA CENTRUM! Foto: I: GällstedtMEDARBETARNA PÅ RÖDA KORSET I BERGA."

Liknande presentationer


Google-annonser