Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med."— Presentationens avskrift:

1 Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med detta är att vi skall kunna nå ut med information som rör ridskolan på ett enkelt sätt. Målet är att det skall komma ut minst ett brev i månaden. Först av allt vill jag informera er om att klubbens hemsida nu är uppdaterad. Här läggs det ut information löpande om vad som händer på klubben. Här är länken till hemsidan: http://www7.idrottonline.se/OstadkulleRK-Ridsport/ http://www7.idrottonline.se/OstadkulleRK-Ridsport/ Vill också informera om att klubben har en sida på Facebook som heter Östadkulle Ridklubb. Gå med själv och tipsa gärna alla du känner om dessa forum så att vi tillsammans kan göra reklam för våran ridskola och få den att växa! MÅNADSBREV NOVEMBER 2013 ÖSTADKULLE RIDKLUBB Vi kommer framöver att skicka ut alla fakturor via mail. Jag behöver få detta bekräftat omgående av var och en om detta är ok eller inte. Maila ditt svar till ostadkulleridklubb@hotmail.com Skriv elevens namn, vilken dag/dagar de rider på samt om ni accepterar faktura via mail eller inte.ostadkulleridklubb@hotmail.com HYRA HÄST JULEN 2013: Nu finns det möjlighet att hyra ridskolehästarna på jullovet. Välj mellan 1, 2 eller 3 veckor. Det går även bra att hyra enstaka dagar. Mer info finns på hemsidan eller på anslag som sitter i ridhuset. TRÄFF HOS FAMILJEN HOLLESEN: Söndagen den 8 december kl. 17.00 är alla funktionärer och licensierade ryttare välkomna till familjen Hollesen. Även ryttare som vill tävla för klubben under 2014 är välkomna. Klubben behöver fler funktionärer så om du känner att du vill vara med på kommande tävlingar så är du hjärtligt välkommen! Anmäl dig till Gun om du kommer. CLEARROUND TÄVLINGAR: Sista söndagen i varje månad anordnar klubben clearround tävling i hoppning på valfri höjd. Jätte roligt och ett perfekt tillfälle att få träffa sina ridkompisar och att få känna på hur det är att tävla. Kostnad 100 kr per start. KLUBBKLÄDER: Nu går det att beställa kläder med klubbens tryck. Anslag sitter i ridhuset och i lektionsstallet. RIDLÄGER: Nu går det att boka ridläger för sommaren 2014. Gå in på hemsidan och klicka dig fram till Ridläger och ONLINE bokning. MÅNADENS BLÄNKARE: Agnes Björkqvist som rider på måndagar har värvat 5 st nya elever till klubben. Som tack för detta belönas Agnes med ett weekendläger! GRATTIS Agnes! Du kan också värva nya elever till ridskolan! 5 st = Weekendläger 10 st = Ridläger

2 IDEELLA INSATSER: Klubben är i stort behov av ideella insatser. Ju fler vi är som hjälper till desto bättre och roligare blir det. Maila in till klubbmailen om du är intresserad av att hjälpa till på ridklubben. Alla insatser är viktiga, stora som små. ostadkulleridklubb@hotmail.comostadkulleridklubb@hotmail.com Styrelsen för Östadkulle Ridklubb söker en ny kassör samt en ledamot inför 2014. Är detta något för dig? Hör av dig till Gun för mer information. Någon kan inte göra allt, men alla kan göra något…. Vi hörs igen om en månad. Vi ses i stallet!! Hälsningar Östadkulle Ridklubb


Ladda ner ppt "Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med."

Liknande presentationer


Google-annonser