Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ver 1.0 Välkommen till bridgelärarutbildning Pass om kursmaterial Bosön 2003-11-14 Kursledare Peter Johansson.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ver 1.0 Välkommen till bridgelärarutbildning Pass om kursmaterial Bosön 2003-11-14 Kursledare Peter Johansson."— Presentationens avskrift:

1 Ver 1.0 Välkommen till bridgelärarutbildning Pass om kursmaterial Bosön 2003-11-14 Kursledare Peter Johansson

2 Ver 1.0 Den rätta vägen Den nya kursboken som ligger rykande färsk ute nu. Framtagen av Göran Pettersson Örebro. Detta material är framtaget som ett lärarhandlett material men det finns också möjligheter till självstudier i det. Upplagt med 10 kapitel och hemuppgifter och givar till varje kapitel.

3 Ver 1.0 Den breda vägen Fortsättningskurs som kommer i januari 2004.

4 Ver 1.0 Den vidare vägen Sista kursen (den tredje) som kommer i augusti / september 2004.

5 Ver 1.0 Den vinnande vägen Denna är tänkt att fungera som ett lexikon som man kan gå tillbaka till och kolla vad vissa system och liknande innebär. En hänvisning finns också här för att gå tillbaka till respektive kursbok för mera uttömmande beskrivningar.

6 Ver 1.0 Raketen Överkursbok i spelteknik. Framtagen som ett självstudiematerial men lämpar sig också som hjälp på klubben för utveckling av redan etablerade spelare. Här finns en fortsättning inplanerad. Liknande böcker i Motspel, Utspel osv.

7 Ver 1.0 Övrigt material Blaskan 1 & 2 Enkelt självstudiematerial speciellt framtaget för ungdomar. Bridge på 60 minuter Lämpar sig mycket bra vid presentationer för olika företag och liknande. Ger en kortare inblick i bridgens värld och en provbridge. 5x3 Ett material speciellt framtaget för kurser för s.k. snabbkurser.

8 Ver 1.0 Frågor? Vad behövs mera? Är vi på rätt väg?


Ladda ner ppt "Ver 1.0 Välkommen till bridgelärarutbildning Pass om kursmaterial Bosön 2003-11-14 Kursledare Peter Johansson."

Liknande presentationer


Google-annonser