Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa"— Presentationens avskrift:

1 Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa
Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa. När mamma, pappa och Robin vaknade så gick de och hämtade mina presenter. I present fick jag två pet shopar och en fin tunika. Sen fick jag en fin röd cykel. Mamma, pappa och Robin sjung för mig.

2 Här är min cykel.

3 Första måndan. På måndagen har jag ridit på min ridskola
Första måndan. På måndagen har jag ridit på min ridskola. Jag red på en häst som heter Miranda och är jätte stor. När jag galoppera med Miranda så var hon så snabb. Fast jag försökte sakta ner farten så var det svårt, för Miranda gillar inte att ligga efter. Men efter en stund saktade hon ner.

4 Första tisdagen. På tisdagen lekte jag med Alexandra
Första tisdagen. På tisdagen lekte jag med Alexandra. Alexandra var hemma hos mig och skulle sova över. Jag och Alexandra tittade på mitt akvarium.

5 Första lördagen. På lördagen gjorde jag, pappa och Robin oss fina för då skulle vi till våra sysslingar och fira påsk.

6 Sista lördagen. Jag har sovit över hos min låtsas mamma
Sista lördagen. Jag har sovit över hos min låtsas mamma. Hon heter Ulrika och var min gamla granne. Då så var vi på en pizza restaurang. Jag åt en hel pizza. Och sen var jag propp mätt.

7 Sista söndagen. På söndagen har jag lekt med Amanda och Lina W, Pontus, Alexandra och Amandas kusin som heter Erik. Vi cyklade jätte mycket. Och vi var vid stora gungan som vi kallar den. Och vi spelade data också. Vi spelade moviestarplanet.se, gthotel.


Ladda ner ppt "Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa"

Liknande presentationer


Google-annonser