Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vandring i Allhelgonatid Den 9 oktober 2012 åkte vi till Kungsmarkskyrkan för att gå på vandring i Allhelgonatid. Vi fick gå igenom tre olika rum där vi.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vandring i Allhelgonatid Den 9 oktober 2012 åkte vi till Kungsmarkskyrkan för att gå på vandring i Allhelgonatid. Vi fick gå igenom tre olika rum där vi."— Presentationens avskrift:

1 Vandring i Allhelgonatid Den 9 oktober 2012 åkte vi till Kungsmarkskyrkan för att gå på vandring i Allhelgonatid. Vi fick gå igenom tre olika rum där vi träffade olika personer och pratade om olika saker. Vi tyckte att det var jättebra!

2 I det första rummet träffade vi en häxa som berättade om Halloween. Hon berättade bland annat att den traditionen kom från Irland och att den inte har funnits i Sverige särskilt länge.

3 I det andra rummet träffade vi Heliga Birgitta! Hon berättade om vem hon var och hur det gick till när hon blev ett helgon. Så fort hon ställde någon fråga till oss var vi många som ville svara!

4 I det tredje rummet hamnade vi på en kyrkogård. Där pratade vi om vad som händer när man dör.


Ladda ner ppt "Vandring i Allhelgonatid Den 9 oktober 2012 åkte vi till Kungsmarkskyrkan för att gå på vandring i Allhelgonatid. Vi fick gå igenom tre olika rum där vi."

Liknande presentationer


Google-annonser